MENÜ
 • Horoszkóp – április 28.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Ha bánatod van, akkor mindenféleképpen keress olyan szórakozási lehetőséget, amiben örömödet leled és segít elűzni a rossz kedvedet. Lehet ez akár vásárlás, akár mozizás, de ha téged a szex vidít fel, akkor sem érdemes haboznod! Párod örülni fog neki!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  A legfontosabb momentuma a mai napodnak a változás lesz. Észre kell venned, hogy minden, ami most zajlik körülötted, csupán abból az okból történik, hogy neked jobb legyen. Ne fesd az ördögöt a falra, maradj higgadt!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni belé, és mutasd meg, a pénz nem minden!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Hiába vesznek téged körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül érzed majd magad. Úgy fogod érezni, hogy senki nincs, aki meghallgassa gondjaidat, problémáidat. Lassan a magány miatt saját magadat őrlöd fel.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Egy esetleges találkozást te randevúnak gondolhatsz. A másik fél azonban nem biztos, hogy arra készül. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiből csak kín-keservesen tudsz kikászálódni. Ne higgy el elsőre mindent!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak, miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged! Holnaptól pihenhetsz.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Könnyen kivívhatod főnököd elismerését, amennyiben anyait és apait is beleteszel a mai feladataidba. Koncentrálj 100%-osan a rád bízott munkáidra, és felettesed anyagiakban is honorálni fogja igyekezetedet.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amit érdemes átgondolni.

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon