MENÜ
 • Horoszkóp – április 27.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ha vásárolni mész ma, akkor több szép ruhadarabbal a bevásárló táskákban fogsz hazatérni. Ne vidd túlzásba sem a költekezést, sem a ruhavásárlást. Mielőtt megveszed a századik pólót, gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Karriered kerül előtérbe, elismerő pillantásokat zsebelhetsz be. Kemény munkádnak gyümölcsét, valamilyen formában ma egészen biztos learatod majd. Itt az alkalom, hogy végre jól megszedd meg anyagilag is!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Környezetedben egy olyan esemény zajlik majd le, ami az igazságérzetedet nagyban befolyásolja majd. Hogy hangot adsz-e álláspontodnak, vagy inkább csöndben meghúzódsz, rajtad múlik. Nem biztos, hogy a vita célravezető.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  A kommunikációnak és az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Légy türelemmel, hiszen ismered a bölcs mondást: a türelem, rózsát teremt! A szerelmi gondjaid rövidesen megoldódnak, és a friss feszültségek pedig elsimulnak. Rövidesen újra nyugodt lesz minden körületted!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz, annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Eljött a tisztázás napja! Ha vannak olyan dolgok a magánéletedben, amiket eddig nem mertél felszínre hozni, inkább elfojtottad magadban, akkor a mai nap tökéletes időzítés ezek megbeszélésre. Legyél bátor, nem kell félned!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Olyan gyorsan zajlanak majd ma az események, hogy alig bírod követni. Vedd fel a tempót, máskülönben lemaradsz a saját életedről. Azokat a dolgokat, amiket eddig halogattál, ma véghez kell vinned. Nem várhatsz tovább!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Új társaságba csöppenhetsz. Sokan irigyelhetnek emiatt, mivel elit emberekkel töltheted szabadidődet. Ne felejtsd el honnan jöttél, és ne szálljon a fejedbe a dicsőség, de legyél igenis büszke magadra!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Munkahelyeden ma sokkal lazább és felszabadultabb leszel, mint máskor. Párod is látni fogja rajtad ezt a fajta kirobbanó örömöt, ami csupán abból adódik majd, hogy neked ma félig tele lesz a pohár.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon