MENÜ
 • Horoszkóp – április 26.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A meghívásokat fogadd el! Mindegy hova hívnak, a lényeg, hogy menj társaságba. Ha otthon maradsz a négy fal között, annak lelki következményei lehetnek. Nem jönne jól egy újabb válság, mikor még most lábaltál ki az előzőből.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Nagyon tudsz szeretni, és ezt párod is érzi. Ám olykor már átesel a ló túlsó oldalára, ami éppúgy veszélyes, mint a szeretet hiánya. Vegyél egy picit vissza, máskülönben meg fogod ölni párodat a szereteteddel!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A pénzügyeknek kedvez a csillagok állása, így bármilyen intézni valód van, azt a mai napra időzítsd. Kezdj bele új üzleti vállalkozásod terveinek kidolgozásába, szövögesd bátran terveidet! A siker neked áll!

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Agresszív vagy, de nem veszed észre! Tapintatlanul ráerőszakolod magad egy társaságra. A mai nap nem érzed, hogy felesleges, nem kívánt vagy egy csoportban. Néha lehet, hogy tudnod kellene nemet is mondani.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Ha tanácstalan vagy, hogy mibe fektesd pénzedet, akkor kérj segítséget! Kérdezd ki barátaidat, különösen, ha van köztük szakértő is! Kövesd az illető tanácsait, bízz meg benne, és sikerre fogod vinni az új tervedet.

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  A munkáid és feladataid dominálnak a nap folyamán. Igyekezz mindennel végezni határidőre, még a délután folyamán. Így később frissen nézel az új kihívások elébe. Annál rosszabb nincs, mikor hazaviszed a munkát.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad venni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Egy boldog, kellemes nap elé nézel. Új tervekkel, energiától duzzadóan, optimistán állsz a jövődhöz. Ezt a szemléletet próbáld meg átmenteni minden napodra! Semmi és senki nem zavarhatja meg az örömödet, jó kedved pedig 24 órára garantált.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Először tisztázd le magadban, ki is vagy valójában! Nagyon sok tévképzet és tisztázatlan dolog van benned, ami miatt össze vagy zavarodva és teljesen kaotikusnak látod a helyzetedet. Tiszta fejjel gondolkodj egy kicsit!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Egyik kollégádat se illesd rossz szóval, nem szabad senkit sem alábecsülnöd, különösen a hátuk mögött kibeszélned őket! Különben váratlan meglepetések érhetnek, amit nem vennél jó néven te sem. Ugye?

  horoszkop8

  Kedves Halak

  A titok, az titok. Csak két személyre tartozik. Ma könnyen bánthatsz meg valakit azzal, ha a rád bízott hétpecsétes dolgát elkotyogod valakinek. Ne csodálkozz, ha barátod elfordul tőled és mindezt nem hagyja majd szó nélkül.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon