MENÜ
 • Horoszkóp – április 20.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A romantikus, hős szerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki. Bár ezt te is tudod, hogy eddig is és ezután is ugyanúgy szeret majd. Lelked mégis nyugodtabb lesz így, hogy ezt a napot neki szenteled.

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Kukacos hangulatodban leszel majd, és párod sem fogod kímélni. Még időben vedd észre, hogy mit csinálsz. Azt az embert bántod, akit elméletileg a legjobban szeretsz. Fejezd be az akadékoskodást, mielőtt párod teljesen megharagudna rád.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Rák

  A reklámok, a marketing területén rengeteg építő jellegű ötlettel segíthetsz kollégáidnak. Ezt nem csak ők, hanem főnököd is díjazni fogja. Ha személyesen szeretne elbeszélgetni veled, ne ijedj meg! Fizetésemelésről lesz szó.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Gondolkozz, mielőtt beszélsz, vagy cselekszel! Új ismerőseidben, kollégáidban ne bízz meg feltétlenül! Az ördög sosem alszik, nem tudhatod még, hogy mennyire érdemes őket a bizalmadba fogadnod. Fő az óvatosság!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Ma végre megkaphatod azokat a leveleket, amelyeket már rég vársz. Ezekben érdekes hírekhez juthatsz. Reménnyel töltenek meg az elolvasott sorok. Boldogan és energikusan fogsz a jövőbe nézni! Hajrá!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Írd össze, mikre van szükséged! Szervezd meg a napodat, így mindenre lesz időd. A kívánt dolgokat pedig nehézség nélkül, kiváló árakon képes leszel majd beszerezni. Bevásárló lista nélkül elindulni nem is érdemes!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Hiába vagy benne a nagy rohanásban, a mai napon érdemes egy picit megállnod és számot adnod a mögötted álló időszakról. Képes voltál-e mindent úgy teljesíteni, ahogy azt akartad? Vagy bizonyos dolgokból lejjebb kellett adnod?

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Bemutathatnak valakinek, aki egyből felkelti majd az eddig szunnyadó figyelmedet. A következő hónapokban fontos szerephez juthat életedben az illető. Hallgass végre a mindig jó megérzéseidre, mert most is súgnak!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Kerüld el a telefont messziről! Ha valakinek fontos a véleményed, az majd felhív. Nem várhatja el mindenki, hogy te keresd őket. Nem beszélve a több méteres telefonszámlákról. Próbáld meg visszafogni magad!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, hogy könnyen meglehet, a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohammal törsz ki.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon