MENÜ
 • Homoszexuális pingvinek nevelhetnek fiókát

  Inca és Raynas, a homoszexuális pingvinpár minden évben hat hétig készülődik a "gyermekáldásra". Fészket építenek, szorgosan előkészítik a terepet az érkező jövevény számára, azonban a fióka sosem érkezik meg.

  Sorsuk azonban most fordulóponthoz ért, hiszen hat csalódással teli év után, melyek során végignézték, ahogy környezetükben az összes pingvinpár boldogan neveli fiókáit, végre ők is esélyt kaptak erre. Az őket gondozó Faunia Park nevű madridi állatkert munkatársai ugyanis úgy döntöttek, megajándékozzák a párt egy tojással, amit kikölthetnek.

  Ahelyett, hogy “meglepődtek” volna a váratlan fordulaton, a pár azonnal elkezdte a gondviselést. Inca magára vállalta a nőstény szerepét, fészkét szinte alig hagyja el, melegen tartva a tojást. Partnere, Rayas pedig őrködik felette, közben élelmet gyűjt családja számára.

  Yolanda Martin, a pingvinek gondozója elmondta, valami olyat akartak tenni, ami összeköti a párt.

  “Azért is volt fontos ez, mert a pingvinek hajlamosak a depresszióra. Ráadásul egy kínai állatkert már előzőleg végrehajtott hasonló “adaptációt”, amely sikeres volt, és úgy tűnik Inca és Rayas is teljesen alkalmas ellátni a szülői szerepeket. Megérdemlik a boldogságot. Természetesen a nap minden percében felügyeljük a költést és alig várjuk, hogy kikeljen a fiókájuk.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon