MENÜ
 • Holnap indul Rihanna tehetségkutatója

  Holnap indul Rihanna divattal foglalkozó reality show-ja, melyben a britek különleges divatját fogja boncolgatni.

  Az énekesnő a Sky Living csatorna Styled To Rock című műsorának producereként ismerkedett meg mélyebben az angol öltözködéssel, melyet gyakran fedezett fel úgy, hogy inkognitóban mászkált London utcáin, mely “az egyik kedvenc városa”

  “Mindig elmegyek sétálni és nézni, hogy mit csinálnak a kölykök az utcán. Mindig a tervezők legutóbbi trendjeit képviselik. A londoni fiataloknak nagyon jó stílusérzéke van, jó az utcai divatjuk és tele vannak tehetséggel. Ezzel a show-val ezeknek a kölyköknek megadhatom az esélyt arra, hogy befussanak!”

  A holnap induló műsorban Rihanna egy új brit tervező után fog kutatni, aki majd megtervezheti jövő júliusi fellépőruháját a londoni Wireless Fesztiválra.

  “Reméljük, hogy megtaláljuk a következő szupersztár tervezőt, aki szupersztároknak tervez majd. Amiben igazán bízom azt, hogy egy olyan innovatív emberre lelünk, mint amilyen Vivienne Westwood vagy amilyen Alexander McQueen volt. A műsorban bemutatott srácok olyan divatos utcagyerekek, akiknek nincs meg az esélye arra, hogy előrébb jussanak. Mindig valami újat, valami innovatívat csinálnak, és erről szól ez a show, ezért jöttem Londonba. Azért vállaltam el a műsort, mert szeretem felfedezni az új tervezőket, akik frissek és akik trendeket állítanak fel.”

  A nyertesnek Rihanna szerint nagyon bátornak kell lennie.

  “Sok mersz kell ahhoz, hogy valaki majd nyerjen. Sok önbizalom. Nagy tehetség és együttműködés különböző kliensekkel. Képesnek kell lenniük arra, hogy különböző típusú művészekkel dolgozzanak együtt, de mégse veszítsék el magukat.”

  Minden epizódban láthatunk majd olyan különleges vendégeket is, mint Cheryl Cole, Katy Perry vagy Pixie Lott. Nicole Roberts, a Girls Aloud énekese pedig állandó partnere lesz Ririnek, néhány stylisttal karöltve.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon