MENÜ
 • Hollywoodban leszarják az öregeket

  Két Oscar-díj, öt Aranyglóbusz és egy Emmy-díj, ezekkel büszkélkedhet a 74 éves Dustin Hoffmann. Kramer kontra Kramer és az Esőember sztárja most ez sorozatszerepre vállalkozott.

  Az Index-nek adott interjújában mesélt új tévésorozatáról, koráról és első rendezéséről is. Dustin Hoffmann a Befutó című sorozatban fogja játszani az Ace Bernstein nevű gengsztert. „Egy filmforgatás általában három hónap alatt lezajlik, az első Befutó-évadon viszont hat hónapon át dolgoztunk. Nekem ezzel semmi bajom nem volt, jó társaságban voltam, olyan szakemberekkel, akikkel tényleg öröm együtt dolgozni, és higgye el ha én mondom, ennél fontosabb nemigen van egy forgatáson. A menetrend annyira nem volt feszes, első filmemet is meg tudtam rendezni közben, amiért nagyon hálás vagyok Michaelnek és az HBO-nak, mármint azért, hogy kaptam rá kimenőt.”

  A színész koráról is nyilatkozott és arról, hogy mivel jár ez számára. „Hollywoodban leszarják az öregeket. Európában lehet másképp van, ott egy ötven feletti színészen nem néznek át az ügynökök, de itt, Amerikában, különösen Hollywoodban iszonyú keményen diszkriminálnak a kor alapján. Ezen persze nem szabad csodálkozni, mert az egész társadalmunk ilyen.”

  A Befutó című sorozat forgatása alatt megrendezte első filmjét is. A Színész elmesélte azt is, milyen a kamera másik oldalán dolgozni. „Azt, hogy ez az egyik legostobább művészeti ág. Alig több mint százéves története van, és az újságíráson kívül az egyetlen olyan művészet, ami a határidőt ennyire rigorózusan betartja és ennyire korlátok közé szorítja művelőit. Egy író reggel felkel, ha van ihlete ír egész nap, ha nincs, nem ír. A festő addig fest, míg van kedve, nem délután ötig. A filmforgatás ezzel szemben olyan, mintha egy sínpáron dolgozna az ember, és csak az utolsó pillanatban ugrik le a feléje száguldó vonat elől, mert nem akar meghalni.”

  Forrás: Index

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon