MENÜ
 • Hollywood most a Bibliát forgatja

  Hollywood valóban nem fürdik az eredeti ötletekben manapság, hiszen vagy meséket dolgoznak fel, vagy a világirodalom klasszikusait. A lista pedig újra bővült. Ezúttal a Bibliával.

  Darren Aronofsky fogja rendezni a Noah (Noé) című filmet, mely a bárka történetét fogja feldolgozni. A főszereplőt is megtalálták a napokban: a bibliai alakot nem más fogja alakítani, mint Russel Crowe.

  A rendező így nyilatkozott a projektről: “Örülök, hogy Russel Crowe is része lesz ennek a kalandnak. Crowe hiheteten tehetsége miatt alszom nyugodtan. Minden egyes nap lenyűgöz. Szeretném megköszönni a Paramountnak és  és a Regencynek, hogy támogatnak abban, hogy újjáélesszem ezt a bibliai történetet.

  A filmet júliusban kezdik el forgatni Izlandon és New Yorkban, moziba várhatóan 2014 márciusában fog kerülni. Crowe addig sem unatkozik: jelenleg Angliában forgatja – újabb feldolgozás – a Nyomorultak filmadaptációját.

  Aronofsky legutóbbi húzása a Fekete Hattyú volt. Filmográfiáját tekintve – melyben a legklasszikusabb alkotás minden bizonnyal a Rekviem egy álomért – biztosak lehetünk benne, hogy nagyszerű jelenetek várhatóak az özönvízről és az állatokkal teli óriási bárkáról.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon