MENÜ
 • Hitler jelmezben ment iskolába a 11 éves

  Hatalmas port kavart egy általános iskolás kisfiú jelmeze. A diák még horogkeresztet is ragasztott a karjára, így vett részt az iskolai rendezvényen.

  Alaposan meglepte tanárait William Ghassemi, amikor egy nap egyenruhában, Hitler-bajusszal és karján egy hatalmas horogkereszttel jelent meg az iskolában. A kis William még arról is gondoskodott, hogy a haja a szerepnek megfellően álljon.

  A nebulók azt a feladatot kapták, öltözzenek egy napra olyan ruhába, mint amit a második világháború idején viselhettek az emberek, de arra senki nem gondolt, hogy lesz olyan gyerek, aki a rettegett diktátor álarcát ölti magára.

  A dorsthilli általános iskolában azonban egyáltalán nem örültek a diák kreativitásának: rajzolt ikonikus bajuszát azonnal lemosatták vele, a horogkeresztes karszalagot pedig kidobatták. Természetesen azonnal tárcsázták az édesanyját, Davinát is, akivel közölték, hogy William öltözéke enyhén szólva is alkalmatlan az iskolába.

  Hitler jelmezben ment iskolába

  Az iskolát okolják a botrányért

  Az iskola eltúlozta az egészet. Eleinte meghökkentem, de most már dühös is vagyok, hogy így bántak a fiammal” – nyilatkozta az anya, aki szerint fia nagyon szereti a történelmet és csupán a hitelesség kedvéért öltözött Aldolf Hitlernek.

  Amikor a fiú hazament és elmesélte anyjának, hogy mi történt vele aznap az iskolában, azt mondta: “Hitler akarok lenni!”. “Először nem hittem a fülemnek, de William megmagyarázta: mivel Hitler meghatározó figurája volt a második világháborúnak, valakinek őt is el kell játszania” – magyarázta a dühös anya, aki szerint az iskolának pontosabb utasítást kellett volna adnia arra nézvést, hogy pontosan milyen jelmez viselhető és milyen nem az iskolai megemlékezésen.

  Egyébként nem ez az első eset, hogy az egykori diktátor okozott galibát, ugyanis idén történt pl., hogy egy Hitler szobor miatt tört ki botrány, amit Varsóban állítottak fel.

  (Forrás/kép: Daily News)

  Ajánló

  Megvalósult amerikai álomról mesélt Los Angelesben a magyar színésznő

  Így sminkel egy tini srác

  Újra szépséget választ Magyarország