MENÜ
 • Hírességek a Nemzeti Vágtán

  Ahogy azt már megszokhattuk, idén is lóra pattan néhány híresség az Ötvenhatosok terén.

  Lassan indulhat a visszaszámlálás! Az ötödik Nemzeti Vágtán nem csupán 72 település versenyzik majd, de több tucat ismerős arccal is találkozhatunk, illetve megcsodálhatjuk őket lóháton. A jótékonysági sztárfutam ezúttal két menetben kerül megrendezésre, hiszen már eddig is 7 híresség fogadta el a felkérést.  Trokán Nóra, Szöllősi Györgyi, Pintér Tibor, Martinek János, Kaszás Géza, Homonnay Zsolt és Kunkli Tivadar már biztosan rajthoz áll szeptember közepén a Nemzeti Vágtán.

  Homonnay Zsoltnak bizonyára izgalmasnak ígérkezik a verseny, ugyanis idén először méretteti meg magát a sztárfutamon. Az operettszínház művésze több mint húsz éve lovagol, kedvence a tereplovaglás és a túrázás. Bárhogy is alakuljon számára a futam, mindenképpen örömteli nyarat tudhat maga mögött, ugyanis a Polyák Lillával közös turnéja, A szépség és a szörnyeteg hatalmas sikert aratott országszerte.

  A sztárfutam két női résztvevője a tavalyi év után is örömmel fogadta el a felkérést. “Már tíz éve lovagolok rendszeresen, de  csakúgy mint tavaly, idén is külön készülök a versenyre, mert ez más jellegű gyakorlást igényel” –  mondta el Szöllősi Györgyi, az mtv műsorvezetője. Trokán Nóra is tavaly esett át a Vágta tűzkeresztségen, és teljesen megfertőzte a verseny hangulata. “Több év kihagyás után a Nemzeti Vágta kedvéért ültem újra nyeregbe, nem is volt kérdés, hogy idén újra rajthoz állok.”

  Kaszás Géza már harmadszorra száll nyeregbe a sztárfutam legjobb lovasa címéért. Gyermekkorától szenvedélye a lovaglás, és tavasz óta gőzerővel készül, hogy idén végre ő vihesse haza a megtisztelő címet. Kunkli Tivadar, a thai-boksz korábbi profi világ- és Európa-bajnoka annyira komolyan veszi a versenyt, hogy új lovat vett az idei futamra, és a pálya mását is elkészíttette, hogy azon gyakorolhasson.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon