MENÜ
 • Meghalt Anglia gyilkosa

  Colin Ireland 1993-ban öt emberrel végzett, amiért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Ötvenhét esztendősen, természetes halállal hunyt el a börtönben.
  A férfi a Meleggyilkos elnevezéssel került be a köztudatba. Ugyanis abban az évben öt homoszexuálist gyilkolt meg, közülük négyet nagyon rövid időn belül, egy két hétig tartó ámokfutás során. A megdöbbentő az volt az egészben, hogy elfogása után bevallotta, egyáltalán nincs baja a melegekkel. Csupán azért választotta célpontul őket, mert sokkal hátrányosabb helyzetben vannak, mint a többi csoport és a rendőrségre is kevésbé mernek elmenni feljelentést tenni.
    
  Talán még ennél is megdöbbentőbb, hogy szimpla újévi fogadalomként kezdett el gyilkolni. Az első áldozattal márciusban végzett, amikor is felinvitálta lakására. A férfit először megkínozta, majd megölte. Ezután várt két hónapit és további négy áldozatával akkor végzett, hasonló módszerekkel.

  A májusi dömpingnél annyi változás volt, hogy ott ő utazott. De mindig vitt magával váltóruhát, így kerülve el azt, hogy felismerjék. Volt benne egy kis magamutogatás is, ugyanis az utolsó négy gyilkosságnál már felhívta a rendőrséget és napilapok szerkesztőségeit is. Végül egy ujjlenyomat buktatta le, amit a helyszínen hagyott. 
  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon