MENÜ
 • Hip-hop, nem jön Vuk

  Wolf Kati eltiltotta lányait a rajzfilmektől.

  Az X-Faktor első szériájának felfedezettje sosem volt szigorú édesanya. Azonban pár hónapja úgy döntött, hogy két lányának, Jankának és Lucának jobb lesz rajzfilmek nélkül. Ugyanis kisebbik gyermekénél azt vette észre, hogy agresszívebb lett a meséket követően. Helyette inkább maga olvas fel nekik, vagy talál ki történeteket.

  „A nagyobbik, Janka lányom imádja a rajzfilmeket, az Eperke és barátai az egyik kedvence. Állandóan azt nézte, a kicsi pedig, aki még csak kétéves, persze, hogy ott ült mellette és ő is bámulta – mesélte Wolf Kati. – Egy idő után azt vettem észre, hogy „Eperke hatására” a kétéves lányom egyre agresszívabb lett. Nem tudom a pontos okát, hogy miért, de az biztos, hogy filmnézést követően Lucával mindig balhé volt. Elkezdtem gondolkodni, és arra jutottam, hogy amíg „ájult áhítattal” nézi a tévét, visszafojt egy csomó energiát, nem mozog, csak ül, és utána ezért válik hisztissé. Úgyhogy eltiltottam őket a tévétől és a DVD-zéstől egy időre. De persze ez nem azt jelenti, hogy büntetésben vannak, szerencsére ahogyan én, ők is imádják a mesekönyveket. Így akárhány fellépésem van, bárhogyan alakul a napom, az a biztos pont, hogy este csak ülök és mesélek nekik.”

  Az énekesnő különben nemrég vett részt más hírességekkel együtt azon a mesedélutánon, amelyet az Ökumenikus Segélyszervezet rendezett rászoruló gyerekek számára.

  „Mindig öröm gyerekek között lenni, olvasni nekik, és látni a csillogó szemeket” – árulta el Wolf Kati.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon