MENÜ
 • HIMYM: Ted barátnőinek top 10-es listája

  A finálé napján, a nagy végkifejlet előtt tekintsük át még egyszer, utoljára a „választékot”.

  Ha Ted Mosby egy női karakter lenne, már biztosan könnyűvérűnek titulálták volna, hiszen jó néhány barátnőt elfogyasztott, mielőtt megtalálta az igazit. Arról nem is beszélve, hogy egy igazi, komoly szülő példáját statuálva minden random egyéjszakás kalandot elmesélt a gyerekeinek – de ezektől most tekintsünk el.

  10. Minden bizonnyal volt rosszabb szereplő is a sorozat történetében, mégis Karent nevezhetjük a barátnők közül a mélypontnak. Többször megcsalta kedvenc főszereplőnket, aztán mást csalt meg vele, illetve összességében is egy kellemetlen perszóna volt.
  Színésznő: Laura Prepon.

  tedkaren

  9. Becky egy butus leányzóként mutatkozott be, aki igazán idegesítő babahangon beszélt. Sok mindent megbocsájtunk Tednek, de az üresfejű nőket nehezen. Végül a hajók miatti kölcsönös rajongás a Kapitánnyal hozta össze, akit a következő hölgy miatt ismerhettünk meg.
  Színésznő: Laura Bell Bundy.

  tedbecky

  8. Zoeyt könnyű jellemezni: furcsa, idegesítő, manipulatív és ott szúrt ki Teddel, ahol tudott. De legalább bájos volt, és a szándék – néha – valóban jó volt a különös tettei mögött.
  Színésznő: Jennifer Morrison.

  tedzoey

  7. Nem sok közös vonás volt köztük, amíg ki nem derült, hogy mindketten a nőket szeretik. Sőt Cindy volt az egyetlen szereplő Ted mellett, aki megcsókolta az Anyát.
  Színésznő: Rachel Bilson.

  HOW I MET YOUR MOTHER

  6. Naomi, avagy a lotyós tök igazi ideális jelölt volt. Laza, őszinte, vicces és szép. Ráadásul a rejtélyes idegen varázsa éveken át elkísérte őket. Csak sajnos kiderült, hogy a lány hiába kedveli, nem vonzódik hozzá.
  Színésznő: Katie Holmes.

  tednaomi

  5. Hát igen, a jó öreg Jeanette. Nem kell mindenkinek normálisnak lennie. Lássuk be, hogy volt valami édes a mániákus – és veszélyes – ragaszkodásában.
  Színésznő: Abby Elliott.

  tedjeanette

  4. Akár utálhatnánk is Stellát azért, amiért otthagyta hősünket az oltárnál. De nem tesszük, hiszen máskülönben egy szerethető, korrekt és pozitív karakter volt. Van, ami egyszerűen nem hivatott működni.
  Színésznő: Sarah Chalke.

  tedstella

  3. Ted és Robin se veled, se nélküled románcát a show követőinek nem szükséges bemutatni. A kapcsolatuk minden addigi szerelemre árnyékot vetett, csak az Anyának sikerült legyőznie a démonát. Lényeg, hogy végül mindketten megtalálták az igazit.
  Színésznő: Cobie Smulders.

  HOW I MET YOUR MOTHER

  2. Victoria okos, vicces, érett, remek cukrász, igazi családanya-alapanyag, Ted még az oltár elől is megszöktette – mégsem őt választotta. Pedig még Robin is azt állította, hogy az összes barátnő közül ő volt a legjobb választás.
  Színésznő: Ashley Williams.

  tedvictoria

  1. Az Anyának elképesztő humora van, mégsem így képzeltük el. Viszont az tény, hogy a kicsit kisebb, törékenyebb női verziója Tednek, jó lett volna előbb megismerni. De természetesen bízunk Mosby döntésében, hiszen bőven volt viszonyítási alapja.
  Színésznő: Cristin Milioti.

  The Lighthouse

  Ha mindez nem lett volna elég, készült egy hiánypótló lista is, mind a 38 nőről, akikkel Ted randizott.

   

   

  Képek forrása: seriesiden.dk, tvbynona.com, wikia.com, wegotthiscovered.com, aceshowbiz.com, wegotthiscovered.com, wordpress.com, blogspot.com, buddytv.com, tvline.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon