MENÜ
 • Hilary Duff élvezi az anyaságot

  A színésznő kisfia már öt hónaposan is világot lát, ugyanis szülei mindenhová magukkal hordozzák, pedig nem mindig könnyű ám vele...

  Hilary Duff színésznő igazán könnyedén veszi a gyereknevelést. Vannak persze nehezebb időszakok például most, hogy a fogai növekedése igencsak fáj öt hónapos kisfiának, de ettől eltekintve nagyon élvezi az anyaságot – írta US magazin.

  “Csodás nézni, ahogy napról napra nő. Most jönnek az első fogai és, mint egy rögeszmés őrült állandóan forgolódik. Nagyon rajta kell tartani a szememet mostanában, de igazán fantasztikus élmén” – nyilatkozta az újságnak.

  Az színésznő és párja, a 31 éves Mike Comrie szinte mindenhova magukkal viszik az öt hónapos kisfiút. “Luca nagyon jól bírja az utazást, ezért szinten mindenhova elvisszük, amikor felkerekedünk. Azt szeretnénk, hogy megszokja rohanó életmódunkat” – lelkesedett a színésznő.

  Hilary Duff gyakran kér gyereknevelési tanácsokat az anyjától, aki szerint nem érdemes kiborulni, hiszen minden csak átmeneti. Ki kell élvezni inkább minden egyes pillanatot.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon