MENÜ
 • Hilary Duff élvezi az anyaságot

  A színésznő kisfia már öt hónaposan is világot lát, ugyanis szülei mindenhová magukkal hordozzák, pedig nem mindig könnyű ám vele...

  Hilary Duff színésznő igazán könnyedén veszi a gyereknevelést. Vannak persze nehezebb időszakok például most, hogy a fogai növekedése igencsak fáj öt hónapos kisfiának, de ettől eltekintve nagyon élvezi az anyaságot – írta US magazin.

  “Csodás nézni, ahogy napról napra nő. Most jönnek az első fogai és, mint egy rögeszmés őrült állandóan forgolódik. Nagyon rajta kell tartani a szememet mostanában, de igazán fantasztikus élmén” – nyilatkozta az újságnak.

  Az színésznő és párja, a 31 éves Mike Comrie szinte mindenhova magukkal viszik az öt hónapos kisfiút. “Luca nagyon jól bírja az utazást, ezért szinten mindenhova elvisszük, amikor felkerekedünk. Azt szeretnénk, hogy megszokja rohanó életmódunkat” – lelkesedett a színésznő.

  Hilary Duff gyakran kér gyereknevelési tanácsokat az anyjától, aki szerint nem érdemes kiborulni, hiszen minden csak átmeneti. Ki kell élvezni inkább minden egyes pillanatot.

  Ajánló

  A Volt több, mint zenei fesztivál

  Ide költözik a VOLT Fesztivál 2019-ben

  Ilyen volt a 2019-es Life Ball