MENÜ
 • Hilary Duff élvezi az anyaságot

  A színésznő kisfia már öt hónaposan is világot lát, ugyanis szülei mindenhová magukkal hordozzák, pedig nem mindig könnyű ám vele...

  Hilary Duff színésznő igazán könnyedén veszi a gyereknevelést. Vannak persze nehezebb időszakok például most, hogy a fogai növekedése igencsak fáj öt hónapos kisfiának, de ettől eltekintve nagyon élvezi az anyaságot – írta US magazin.

  “Csodás nézni, ahogy napról napra nő. Most jönnek az első fogai és, mint egy rögeszmés őrült állandóan forgolódik. Nagyon rajta kell tartani a szememet mostanában, de igazán fantasztikus élmén” – nyilatkozta az újságnak.

  Az színésznő és párja, a 31 éves Mike Comrie szinte mindenhova magukkal viszik az öt hónapos kisfiút. “Luca nagyon jól bírja az utazást, ezért szinten mindenhova elvisszük, amikor felkerekedünk. Azt szeretnénk, hogy megszokja rohanó életmódunkat” – lelkesedett a színésznő.

  Hilary Duff gyakran kér gyereknevelési tanácsokat az anyjától, aki szerint nem érdemes kiborulni, hiszen minden csak átmeneti. Ki kell élvezni inkább minden egyes pillanatot.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak