MENÜ
 • Hihetetlen: talpmasszázs fordította meg a meddő nő sorsát

  A 36 éves Sarah több mint egy évtizede szeretett volna gyereket, ám sehogy sem sikerült teherbe esnie. Legnagyobb meglepetésére azonban egy talpmasszázs változtatott a szomorú tényeken!

  Sarah Hunter 13 évig próbálkozott azzal, hogy megfoganjon, ám semmilyen módszer nem segített neki. Végül, utolsó esélyként egy reflexológushiz fordult, ám mindössze azt szerette volna tudni, mi okozza a meddőségét. A tíz alkalmas terápia azonban egészen más hatással volt rá: azonnal teherbe esett.

  Miután megszületett kislánya, Nyima, férjével úgy döntöttek, újabb gyermeket vállalnak. Ám hiába próbálkoztak két évig, Sarah nem esett teherbe.

  talpmasszazs

  Egy jó talpmasszázs tényleg csodákra képes!

  Ám egy tunéziai nyaralás során újabb talpmasszázst kapott a hotelben, és még aznap éjszaka összehozták második gyermeküket, aki hamarosan megszületik.

  “El sem akartam hinni! Egészen érdekes módja ez a teherbe esésnek, de működött.” – mesélte Sarah ujjongva. A nő viccesen azt is hozzátette, mivel nem akar több gyereket, ezért soha többet nem engedi, hogy bárki a lábához nyúljon.

  Ha érdekel még néhány hihetetlen eset, olvass a kiscicát örökbe fogadó bulldog megható történetéről, a részeg férfiról, aki egy karcolással úszta meg a vonatgázolást. Emellett írtunk már a hölgyről, aki karok nélkül is a fitneszsportok bajnoka , a mindössze 130 cm magas testépítőről is, illetve arra is akadt már példa, hogy valaki szomorúságból kifolyólag szánta rá magát, hogy bombanővé váljon, és sikerült is neki.

  (Forrás/kép: The Sun)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon