MENÜ
 • Hihetetlen: modell lett a púposnak született tiniből

  A tinilány 14 éves korában még attól rettegett, hogy görbe gerince sosem jön helyre és púpos lesz. Azonban a kitartó gyógytorna meghozta eredményét: a fiatal lány jelenleg modellkedik.

  A 18 Leanne Robertsről sokan példát vehetnének. A fiatal lány teljesen maga alatt volt, amikor néhány éve fény derült egy durva S görbületre a gerincében. Kiderült, a háta is emiatt fájt állandóan.

  Az orvosok azt mondták, csak egy kockázatos, 12 órás műtéttel lehetne segíteni az állapotán, melynek során fémlapokat ültetnének be támasznak.

  modell

  Senki meg nem mondaná, hogy valaha látványos gerincproblémái voltak

  A lány ezt nem akarta, mert tartott az operációtól, az interneten viszont talált egy Scoliosis SOS nevű klinikát, amely speciális gyógytornával a gerinc körüli izmokat erősíti meg, így javítják a tartást.

  Csodával határos módon a lány állapotában műtét nélkül is olyan javulás állt be, hogy valóra válthatta álmát, és ma már modellként pózol a fotósoknak.

  Ha érdekel még néhány hihetetlen eset, olvass a kiscicát örökbe fogadó bulldog megható történetéről, a részeg férfiról, aki egy karcolással úszta meg a vonatgázolást. Emellett írtunk már a hölgyről, aki karok nélkül is a fitneszsportok bajnoka , a mindössze 130 cm magas testépítőről is, illetve arra is akadt már példa, hogy valaki szomorúságból kifolyólag szánta rá magát, hogy bombanővé váljon, és sikerült is neki.

  (Forrás/kép: Daily Mail)

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai