MENÜ
 • Hihetetlen: kiszabadult a medve karmai közül

  A csipkebogyót szedő fiatal hölgy csodával határos módon úszta meg szárazon a medvetámadást. Hatalmas lélekjelenlétre volt szüksége ahhoz, hogy túlélje a vérfagyasztó találkozást.

  Bal fülénél keresett fogást egy 25 éves csipkebogyó-szedő fiatalasszonyon egy medve Petropavlovszk-Kamcsatk város csendes-óceáni partszakaszán. A nőt sokakkal ellentétben nem bénította meg a pánikhelyzet, inkább erőt adott neki.

  Anasztaszija Grankina sikeresen kiverekedte magát az állat fogai közül, az újabb támadástól azonban már férje védte meg. A döbbenetes látvány ellenére a férfinak sem gyökerezett földbe a lába, ösztönösen az állat felé rohant és sikerült is elüldöznie a medvét.

  medve

  Nem sokan vennék fel a harcot vele

  Szakértők szerint a pár lélekjelenlétén túl az is nagyon fontos tényező volt a végül is szerencsésen záruló történetben, hogy az állat nem volt túl nagy méretű.

  Írtunk már hasonló ijesztő találkozásokról, pl. a pumát szemtől szembe filmező kirándulókról, illetve nem rég egy állatgondozó is jócskán megjárta a tigrisketrecbe való besétálás miatt.

  (Forrás: Komszomolszkaja Pravda)

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai