MENÜ
 • Hihetetlen: 19 évig bújkált az elrabolt lánnyal

  Savanna Harris Toddot édesanyja rabolta el, és vitte magával Ausztráliába, amikor a lány 11 hónapos volt, mert képtelen volt belenyugodni, hogy a bíróság az apjának ítélte a kislányt. Közel két évtizedig sikerült elbújniuk.

  A bíróság elszakította kislányától, ezért a dél-karolinai Doroty Lee Barnett elrabolta a 11 hónapos Savannát, és külföldre szökött. A nőt egyébként a gyermekelhelyezési per alatt bipolárisnak nyilvánították.

  A gyermekét bújtató anya Új-Zélandon, Dél-Afrikában majd Auszráliában élt különböző álneveken, és a rendőrség közel húsz éven át képtelen volt megtalálni, hiába adtak ki ellene nemzetközi körözést. Végül mindkettőjüket Queensland egyik tengerpartján találták meg, és Dorothyt azonnal letartóztatták.

  samantha

  Az egykor eltűnt kislány már felnőtt nő

  Mint kiderült, a nő második férje – akitől azóta szintén elvált – vezette nyomra a rendőröket, miután gyanús lett neki, hogy volt felesége néha véletlenül más néven szólítja lányát.

  Egy kis internetes keresgélés után rá is akadt körözésre, és azonnal felvette a kapcsolatot Savanna apjával. Bár lánya teljes mértékben mellette ál, Dorothy akár 23 év börtönt is kaphat emberrablásért és okirathamisításért.

  Írtunk már elrettentő szülői példákról: a házaspár, akik embertelen körülmények között “nevelték” csemetéiket, akiket egyébként beszélni sem tanítottak meg, az apa, aki évek óta kemény edzésre kényszeríti 9 éves kisfiát. A leghanyagabb szülői címre pályázik még a gyerekekkel együtt bankot rabolni induló házaspár, illetve az az apa és anya, akik részegen utaztatták csemetéiket a csomagtartóban.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon