MENÜ
 • Hien túltette magát a szakításon

  Az énekesnő minden erejével a karrierjére koncentrál, és túl van élete első tetoválásán.

  Néhány hete bombaként robbant a hír, hogy véget ért a nagy megasztáros szerelem. Hónapokig csak egymásról tudtak beszélni, repkedtek a dicséretek, de valami mégis történt, és az álompárnak tartott Hien és Caramel útjai különváltak. Úgy látszik, hogy azóta a lány már fel is dolgozta a csalódást.

  “Arról álmodozom, hogy világhírű leszek, de nem a siker miatt, hanem sokkal inkább azért, hogy minél több emberhez eljussanak a dalaim. Most a lemezkészítés az egyetlen, ami érdekel. Bár felvettek az egyetemre, azt is halasztom emiatt – mesélte Hien. Ettől függetlenül a szakítás sebe nem múlt el nyomtalanul. – Megmondom őszintén, a szakítás óta nagyon elment a kedvem a fiúktól. Az interneten naponta sokan megkeresnek, próbálkoznak, de nem foglalkozom velük. Vannak ennél fontosabb és nagyobb dolgok, amelyek örömet szereznek, és kitöltik az életemet.”

  Talán egyfajta búfelejtőként az énekesnő három szót tetováltatott az oldalára: Chatarzis, Music, Sensuality (azaz katarzis, zene, érzékiség).

  “Sokat álmodoztam erről, már két éve készültem rá. Olyan dolgot akartam varratni, amit tíz-húsz év múlva sem fogok megbánni. A rám legjellemzőbb három szóból álló feliratot tükörírással tetováltattam magamra.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon