MENÜ
 • Hien szereti halmozni az élvezeteket

  Az énekesnő elárulta, hogy korántsem olyan szende, mint elsőre gondolják.

  Hien angyali hangja megtévesztő lehet. Elmondta, hogy eléggé szélsőséges, az ártatlan, tiszta oldala mellett szabadszelleműnek is tartja magát.

  “Amennyire spirituális vagyok, annyira szeretem a földi örömöket is. Ezt tükrözi a tetoválásom is, amelyben a sensuality szó az érzékiséget jelenti. Kamaszkoromban nem voltam lázadó alkat, most sem lázadásból készíttettem a tetoválásomat, és a hajamat sem emiatt borotváltattam le, hanem a személyiségemet akartam megmutatni.”

  Nem veti meg a földi élvezeteket: szereti a finom ételeket, főleg a vietnami és a thai konyhát, és a borokat, koktélokat, ezek közül kedvence a Bloody Mary és a Pina Colada.

  “Nagyon szeretek bulizni, az a jó bennem, hogy akkor is meg tudok őrülni, amikor nincs bennem egy csepp alkohol sem. Imádom a masszázsokat, gyakran járok wellnesselni is, megőrülök a finom tapintású törölközőkért. A kedvencem az, amikor a barátaimmal kiengedem a gőzt. Ilyenkor jöhet egy kis pezsgőfürdőzés egy igazán finom borral – mesélte Hien.

  A Megasztár felfedezettje azonban a pasikkal már óvatosabb. Ebben teljesen olyan, mint egy ázsiai lány, alapvetően csak azzal jár, akire komoly jelöltként tekint, futó kapcsolatokba viszont nem bonyolódik bele. Elárulta, hogy a Caramellel való szakítás elvette a kedvét egy időre az ismerkedéstől, és most a randizás helyett inkább a munkára koncentrál.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon