MENÜ
 • Hien ledobta a textilt

  Hien egyre többet mutat meg magából. A szexi énekesnő új klipje igencsak tüzes hangulatúra sikerült.

  A vietnami származású lány dalban meséli el a Caramellel való szakításuk utáni érzéseit. Illetve más titkokat is felfed: új, No More című klipjében a melltartójától is megszabadult.

  “Ez egy energiával teli, csajos és pikáns videó lett, a szakítás után álló, megtört lelkeknek szól. Ezzel a dallal szeretnék erőt adni azoknak, akik hozzám hasonlóan egy fájdalmas időszak után állnak” – mondta el Hien.

  Hozzátette, hogy az albumon az elmúlt másfél évét dolgozta fel, amibe beletartozik a szakítás, és az is, hogy nővé érett.

  “Ezért a megszokottnál merészebb, intim pillanatokra is számíthatnak a nézők. Sokat sejtető képek lesznek, de mindenképp művésziek. Például előfordul, hogy melltartó sincs rajtam, de csak a meztelen hátam látszik.”

  A dalt és a zenét is Hien írta, s úgy érzi, ez segített feldolgozni a szakítást.

  “Alkotás közben fáj, amikor az emlékek, érzések feltörnek, de végül megkönnyebbülést hoz, mert megszabadulok a lelki terhektől. Ilyenkor nem szégyellek semmilyen érzést, csak előtör belőlem minden, ami én vagyok. Néha kicsit nehezebb, de most nagyon jól vagyok.”

  Arról viszont még mindig hallgat, hogy valójában miért váltak külön az útjaik Caramellel.

  “Nem szeretnék nélküle erről beszélni, így alakította a sors. Konkrétan nem fogok erről beszélni, de azt cáfolom, hogy elmúltak az érzelmek vagy egy harmadik fél lépett színre. Sokan nem értik, hogy miért döntöttünk így. Erről egyedül nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom, ő ebből mennyit akar elmondani, s ez fordítva is így van” – magyarázta titokzatosan.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon