MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – November 4-5.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Pihenni nem igazán lesz kedved, sőt időd sem! Szervezz olyan feladatokat, programokat erre a két napra, ami koncentrációt és figyelmet igényel tőled. Plusz pénzre is tudsz így szert tenni, sőt! Anyagi helyzeted végre zöld ágra juthat!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Erre a két napra rengeteg programod van már most, és elképzelhető, hogy újabb kihívásokkal kell szembenézned. Ne riadj meg az új dolgoktól, inkább kezdj velük ismerkedni és bővítsd a tapasztalataid tárházát!

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  A ház körüli teendőkkel nagyon hamar végzel majd, így lesz időd arra, hogy magaddal is foglalkozz. A fennmaradó idődet okosan oszd be, úgy, hogy mindenre tudj egy picit szánni, ami érdekel. Amennyiben szingli vagy, úgy a hétvége során esélyes lehet a nagy ő.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Bármerre is mész, jobban teszed, ha értékeidre nagyobb figyelmet fordítasz, mint máskor szoktál. Lehet, hogy a két napra egy utat is beszervezel, így még nagyobb a kockázata annak, hogy elhagyd pénztárcádat vagy irataidat. Ezt az apró kellemetlenséget még kiküszöbölheted, ám a rád váró forró éjszakák elől nem menekülhetsz.

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán

  Ebben a két napban könnyen keveredhetsz nagy költekezésekbe, aminek csupán egy hátránya van: kiürül a pénztárcád. Próbálj meg tudatosan vásárolni, és nem mindenfélét beletenni a bevásárlókosárba!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Nem tudsz leállni a munkával, és még a hétvégén is képes vagy az asztalnál melózni. Hiába mondja neked bárki, hogy ne vidd haza a munkát, mert nem tesz jót a magán- és családi életednek, te dacolsz a tanácsokkal, és azért is. A probléma ott van, hogy mindennek a levét valójában te iszod majd meg. Hétvége van! Pihenj!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Teljesen a magánéletednek szentelheted a hétvégét, és szinte minden pillanatban mondhatod majd párodnak, hogy „szeretlek”. Ezen kívül szükséged lesz nagyon sok energiára, mert könnyen fáradsz majd el, hiába nem végzel fizikai munkát.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  Inkább aktív pihenés párti vagy, és ezen a hétvégén sem fogsz otthon, csöndesen ücsörögni. Barátaiddal, ismerőseiddel nyugodtan menj el szórakozni, ha úgy adódik, és ne fékezd magad! Mindent szabad!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  Az egész hét során volt benned egyfajta feszültség, ami abból adódik, hogy egy bizonyos személlyel konfliktusod volt és máig nem tisztáztok a helyzetet. Ha eddig nem sikerült, akkor itt a hétvége, hogy rendezd a köztetek lévő viszonyt!

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Ne ess abba a hibába, mint szinte minden hétvégén, hogy a pihenés helyett, két napos rendrakás, takarítás vagy az otthoni gondok megoldása teszi ki a szabadidődet. Ezek ráérnek később is, de most szükséged van a feltöltődésre!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  Egy közeli barátoddal fogsz találkozni a hétvégén, és egy egész délutánt fogtok együtt tölteni. Ez idő alatt lesz mindenre lehetőség. Megbeszélni a legféltettebb titkaidat, vagy éppen tanácsot kérni egy friss problémára. Viszont ne feledkezz meg a teendőidről sem!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Eleged van abból, hogy hétvégén nem tudod azt csinálni, amit valójában szeretnél. Minden házimunka, feladat és otthoni gond a nyakadba zúdul. Úgy érzed, hogy ezekkel egyedül kell megküzdened, holott ez nincs így.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon