MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – November 25-26.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A jól végzett munka elnyerni jutalmát, így a következő két nap számodra csak a pihenésről fog szólni. Végigdolgozott öt nappal a hátad mögött ki is jár már egy kis pihenő. Nyugodtan mélyedj el olyan témákban, amiről már többet szerettél volna tudni.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Figyelj oda magadra, lelked és tested üzeneteire! Ne merítsd ki teljesen az energiáidat, tartogass egy picit a jövő hétre is. A hétvége inkább szóljon a feltöltődésről, mintsem a fáradozásokról, még ha nehezen is tudod szétválasztani a két dolgot.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Van egy terv a fejedben, hogy mit szeretnél erre a hétvégére, ám jobban teszed, ha már most készíted lelkiekben magad arra, hogy semmi sem úgy lesz. Más eseményekre kell majd menned, más szituációkba csöppensz bele, mint azt várnád.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Egyszer fent, egyszer lent. Ez lesz jellemző az érzelmi állapotodra hétvégén. Mondd ki azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, és próbáld meg pároddal minél hamarabb letisztázni a ködös szituációkat. Rend a lelke mindennek!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Szerelmes vagy? Ha nem, akkor is az leszel a hétvégén! Ámor nyila el fog találni, aminek hatására óriási lángokra lobban majd a még izzó parázs, vagy teljesen új lángok tüzelnek fel. Bármelyik is igaz rád, egy biztos, hogy érzelmekben nem lesz hiány. Légy gyengéd a másik félhez, lesd kívánságait, és adj meg neki mindent, amire szüksége van.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Egy igazán mozgalmas hétvége elé nézel. Szinte semmit sem fogsz unatkozni majd, minden pillanatban lesz valami újdonság. Érdemes már most felkötnöd a nadrágot, és csak reménykedni abban, hogy bírod majd a tempót!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Ez a hétvége remek alkalom arra, hogy minden függőben lévő ügyedet megoldd. A problémákra most tudsz igazi megoldást találni. Fontos! Járj nyitott szemmel, máskülönben egyszerűen elmész a lehetőségek mellett.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Figyelj oda a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal vagy befektetéssel függ össze. Ha bevásárolni mész, érdemes egy listát vinned magaddal és szigorúan tartani magad az azon szereplő dolgokhoz!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Egy kisebb családi összeröffenésnek adhatsz majd otthon a hétvége során. Minden szálat a kezében tartasz és mindenkivel megpróbálsz majd egyenlő mértékben foglalkozni. Ennek a meetingnek a jó oldala az, hogy végre ápolhatod a családi kötelékeket, amire utóbbi időben nem fordítottál túl sok időt.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ez a hétvége nem a te hétvégéd lesz! Nagyon könnyen kihasználhatnak, becsaphatnak. Az ok a jó szíved. Nagyon könnyen megvezethetnek majd és olyan adakozásokba rángathatnak bele, amik teljesen ledönthetnek a lábadról.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A mostani hétvégéd nem sokban fog különbözni egy átlagos szombat-vasárnaptól. Időd nagy részében a ház körüli és családi teendők fognak leterhelni. Mindezek után egy délutáni pihenő igazi Kánaán lesz majd. Túl sok kikapcsolódásra ne számíts, de ha ügyesen bánsz az idővel, akkor elképzelhető, hogy sikerül pár órát szabaddá tenned.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Halak

  Még a hétvégén se tudsz lenyugodni, ha az anyagiakról van szó. Tenni akarsz valamit azért, hogy jobb helyzetbe kerülj. A hétvége viszont neked is szóljon a pihenésről. Tedd félre a problémáidat, gondjaidat és aludj egy jó nagyot!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon