MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – Július 22-23.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A hétvége meglepően jól indulhat. Olyasmi történhet veled, amire még álmodban sem gondolnál. A hétvége során egy új ismertségre tehetsz szert, aminek hatására az érzelmeid teljesen összekuszálódhatnak.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Ezen a hétvégén a gondolataid, az eszméid rabjává válhatsz. Olvass vagy nézz lélekkel vagy spiritualitással kapcsolatos könyvet és filmeket, merülj el a gondolataidban, és ha ihletet kapsz az íráshoz, akkor ragadj tollat vagy ceruzát és vesd lapra azokat!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Felkészülni, vigyázz, ki a szabadba! Ezen a hétvégén a legjobban akkor tudsz feltöltődni, ha magad mögött hagyva a problémákat, rengeteg időt töltesz a természetben. Menj kirándulni, s próbáld meg érezni az erőt!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Nagyon lendületes leszel. A jó hír az, hogy nem fog ez az energia elfogyni a dolgok kellős közepén, hanem egész hétvégén kitart majd. Ha pénzügyi döntéseket kell hoznod, legyél körültekintő, mielőtt bármire igent mondasz!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Szó szerint végig veled lesz a szerencse, azaz Fortuna ereje az egész hétvégén segíteni fog céljaid elérésben. Bármibe is kezdj, azt sikerre fogod vinni. Legyen ez egy meglepetés parti vagy bármilyen vállalkozás. Egy a fontos: legyél céltudatos és határozott!

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Változások indulhatnak el az életedben, ami miatt úgy érzed majd, hogy hirtelen felgyorsult az élet. Engedd, hogy a dolgok maguktól történjenek, ne akard az eseményeket befolyásolni. Te csak nézd csöndben, hogyan pörög életed filmje!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Mérleg

  Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Ha elígérkeztél egy kisebb összejövetelre, akkor ne mond le csupán a miatt, mert hirtelen elment a kedved a kimozdulástól. Ha egyszer igent mondtál, akkor ne csinálj bolondot magadból!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  A hétvége alatt le sem lehet majd választani a szerelmedről. Minden percet, minden pillanatot vele szeretnél majd tölteni, és úgy gondolod, hogy erre a legjobb megoldás az, ha rácuppansz. Vigyázz! Ez rosszul is elsülhet, aminek bizony sírás lehet a vége.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Váratlan pozitív események aranyozhatják be a hétvégédet. Olyan dolgok fognak történni, amire egyáltalán nem számítasz, mégis nagyon jól fognak esni. Ilyen lehet, egy apró figyelmesség párodtól, vagy családodtól, esetleg egy meglepetés vacsora a közeli étteremben. Bármilyen módon is jelentkezik a szerencse, csak örvendeni lesz okod!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor ezen a hétvégén arra kell törekedned, hogy minden lényeges pontot átbeszéljetek. Ha vannak dolgok, amik zavarnak, próbáld meg tudatára hozni és tenni azért, hogy ezek megszűnjenek.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Szombat reggel kissé ingerültebben kezdheted a napot. A lehetőségeiddel bánj jól, elégítsd ki szeretteid igényeit, hogy utána magadra is jusson elég idő. Nincs annál bosszantóbb, mikor magadra nem marad erőd.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Mennyi időt tudtál magadra szánni az elmúlt időben? Ha a válaszod az, hogy nagyon keveset, akkor itt az idő változtatni ezen. Sem egészségügyi, sem lelkiállapotodnak nem tesz jót az, ha elhanyagolod magadat.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon