MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – Július 15-16.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Végre eljött a te időd, hiszen imádod a hétvégét! Ki tudsz kapcsolódni, hátra tudsz dőlni a fotelben és azt csinálhatod majd, amit te akarsz. Senki nem fog megkeresni újabb kérésekkel, és nem fognak rád sózni külön feladatokat. Ez a te hétvégéd lesz!

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Az anyagi problémák súlyától a hétvége sajnos nem ment fel. Egy ajándékról döntést kell meghoznod, és ez annyira nyugtalanít, hogy ebben a két napban is ezen kattogsz majd. Kérj tanácsot másoktól, ha egyedül nem tudsz dönteni!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Lépj tovább, és hagyd magad mögött a régmúlt fájdalmait. A hétvége során is még fel-feltörnek a fájdalmak, az elfojtott érzelmek, amik miatt egy negatív érzet fog rajtad eluralkodni. Vegyél erőt magadon, és hagyd abba a siránkozást!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Szombaton még feszültségekkel telve indulhat a hétvégéd, ám vasárnapra már kitisztulni látszik a kép és minden feszültség messze és tovaszáll. A munkahelyi gondjaidra, megoldatlan feladataidra most ne gondolj, ráérsz velük majd hétfőn foglalkozni!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Jó hangulatban telik majd a hétvégéd, boldogság és bőség fog körülvenni. Több programod is másképp alakulhat, mint ahogy tervezted, de ez csak jót jelent.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  A hétvége számodra többet jelent most, mint a megszokott, mégis egy kis munka be fog csúszni a pihenésbe. Megállás nélkül ügyködsz egy új terveden, ami akár vállalkozás is lehet. Ha kezedben a siker kulcsa, akkor ne félj élni vele, de a pihenésre is szánj időt!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Jó felé haladok? Vajon jó úton járok-e? Ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódhatnak meg benned hétvégén. A választ magadban kell keresned! Ha nem tudod pontosan, mi a te utad, akkor kezdj el önismereti könyveket lapozgatni!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Nagyon jól fogod érezni magad ebben a két napban, ugyanis minden számításaid szerint fog alakulni szombaton és vasárnapján is! Ha haszontalan dolgot kapnál, inkább cseréltesd ki, mint a sarokban végezze!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas

  A munkával kapcsolatos összes gondolatodat száműzd messzire még szombat reggel! Gondolj inkább a hétvégére. A közös programok alól ne húzd ki magad, adódik alkalom majd örömre, mosolyra és érdekes beszélgetésekre is.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Neked még a hétvége is munkával fog telni, de természetesen nem a megszokott tennivalókkal, hanem a sütés-főzés áll majd főszerepben. Van egy kis elmaradásod, hiszen szerettél volna előre előkészíteni mindent, így lesz mit pótolnod.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Ezen a hétvégén minden az érzelmekről fog neked szólni. Élvezed majd a hét végének minden percét. Végre a pároddal is lehetsz, ez kifejezetten megható érzéssel tölt el.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  A hétvégén több új barátra is tehetsz szert, amivel önmagában semmi gond nincsen, de ne feledkezz el a régiekről sem, ők is megérdemlik, hogy üdvözlést küldj nekik.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon