MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – December 9-10.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A hétvége során akár az is előfordulhat, hogy egy egészségügyi intézménybe kell látogatnod, és nem biztos, hogy magad miatt. Ha elmész valahova kikapcsolódni, akkor szinte garantált, hogy jól fogod érezni magad és semmi sem fogja elrontani a pihenésedet.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Ugyan már volt egy tök jó kis forgatókönyved a hétvégére, most mégis minden máshogy fog alakulni. A fejben összetett képet nyugodtan eltépheted és kidobhatod. Sokkal jobb és pozitívabb eseményeket hoz majd az élet!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Egy pletyka kaphat szárnyra, ám a forrását nem fogod tudni kinyomozni. Bár várhatnak rád emiatt kellemetlen pillanatok, de tudod, hogy minden csoda három napig tart. Szerelmi életedben nagy fordulatok várnak rád már most hétvégén, készen állsz rá?

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Gondold végig a helyzetedet az elejétől a végéig és dönts a legjobb belátásod szerint. Ugyanis egy olyan lehetőség érkezhet az életedbe, amiről nem is gondoltad, hogy megkaphatod. Kész vagy a kihívások elé állni a hétvégétől?

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Ezen a hétvégén ne a házimunkát helyezd a középpontba, hanem elsősorban a saját igényeidet! Keress egy olyan helyet, ami elég messze van ahhoz, hogy elszakadj az otthonoddal kapcsolatos kérdéskörtől.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Jó irányba halad az életem? – Többek között ez a kérdés is felvetődhet benned a hétvége során. Szinte mindenben elbizonytalanodsz, és teljesen tanácstalanná válsz, hogy pontosan mihez is kellene kezdened. Lehet jobb, ha ezt a hétvégét csak átvészeled.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Egyfajta tanácsadóként működhetsz ebben a két napban. Hozzád fordul majd szinte minden ismerősöd, ha elakad az életben. Állj türelmesen a helyzethez, és a tőled telhető legjobb tanácsot add majd nekik!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Skorpió

  A magánéletedben nagy változásokra nem kell számítanod, már ami a hétvégét illeti. A kapcsolatodat tovább tudod mélyíteni, és a pároddal egymásba vetett bizalmatok még tovább nőhet. A pénzügyek terén a számadás ideje jön el, úgyhogy itt az ideje összevetni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Próbáld megélni a hétvége varázsát! Hajlamos vagy arra, hogy benne maradj a mókuskerékben, ahonnan onnantól kezdve semmivel sem lehet kirobbantani. A családod, barátaid nem örülnének neki, ha ez a két nap is munkával telne. Szánj időt rájuk is!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  A romantika hétvégéjének is nevezhetnénk ezt a két napot, hiszen amennyire a helyzethez mérten lehetséges, minden percet, órát pároddal töltesz majd. Ha pénztárcád is engedi, akkor vidd el wellnessezni, hogy még felejthetetlenebbé és emlékezetesebbé tedd ezt a 48 órát!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Egy hozzád közelálló személy nagyszerű hírrel fog szolgálni. Ezáltal egy új lehetőségre tehetsz szert, ami teljesen fel fog forgatni mindent. Lehet, hogy megijeszt majd a kihívástól ez a hétvége, és visszautasítod az ajánlatot.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ez a hétvége teljesen a te kedved és terveid szerint fog alakulni. Itt az alkalom arra, hogy programok helyette egyszerűen a békét és a csendet válaszd, bárhol is legyél. Vasárnap egy picit már mozgékonyabb nap vár rád!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon