MENÜ
 • Hétvégi Horoszkóp – December 2-3.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Ezen a hétvégén egy laza, könnyed találkozó vár rád. Nem is számítasz egy barátod meghívására, de nagyon jól fog érinteni. Egy kis ajándékkal érkezz majd a buliba, ahol végre hasonló érdeklődésű ember között lehetsz majd.

  horoszkop9

  Kedves Bika

  Mindig csak egy lépést előre! Erre érdemes lesz figyelned a hétvége során is, hogy felesleges munkát ne végezz. Jellemző rád, hogy szeretsz a folyamatokban előre rohanni és később meg mártírrá válni, ha valami nem az elvárásaid szerint alakulna.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Nagyon sok emberrel fogsz találkozni a hétvégén. Elképzelhető, hogy valami rendezvényre fogsz menni, ahol nem csak új barátokat, de üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. A lehetőségeket aknázd ki azonnal!

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Egy kisebb vitába keveredhetsz ebben a két napban, méghozzá egy hozzád közel álló személlyel. Ezért még jobban fog neked ez fájni, hiszen nem gondoltad volna, hogy pont vele keveredsz ellentétbe. Próbáld meg minél hamarabb rendezni a helyzetet!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Lelki állapotod instabil lesz, és bizony előfordulhat, hogy egyik pillanatban visítva nevetsz, aztán a másikba már a könnyeidet törölgeted. Mivel a következő két napban a lelkis éned jön elő, könnyen rávehető leszel bármire. Ezt a gyengeségedet többen kihasználhatják majd, ezért légy óvatos!

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz

  Önts tiszta vizet a pohárba minél hamarabb. Pároddal egy olyan félreértés adódhat köztetek, ami az egész hétvégédet tönkre vághatja. Mielőtt belemennél a vitákba, jobban teszed, ha leülsz vele egy asztalhoz, és meghallgatod az ő álláspontját.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Több olyan kéréssel is fordulhat majd hozzád a család, amit nem lesz könnyű teljesíteni. Fel kell kötnöd a gatyát! Próbálj meg a feladatokon túlra is tekinteni, és picit foglalkozni magaddal, pontosabban a lelki állapotoddal!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Egy kellemetlen hírt kaphatsz majd, ami miatt az egész hétvégén borús lehet. Szerencsére a családod mindig ott van, akire a legnehezebb szituációkban és pillanatokban is támaszkodhatsz. Vasárnapra pedig teljesen visszaáll a harmónia!

  horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Válaszd most a magányt és a csendet. Ez a hét amúgy is nagyon zajos volt, most picit vonulj el és éld meg a csöndet, a nyugalmat. Lesz időd átgondolni mindent, így azok a kérdőjelek, amik most még benned vannak, rövidesen megszűnnek.

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Hiába minden elővigyázatosság, könnyen megtörténhet a hétvége során, hogy elvesztesz egy számodra fontos értékedet. Ha nem szeretnél pár kellemetlen kört magadnak, akkor jobban figyelj arra, hogy mit hova teszel, és hol hagysz.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  Szombaton egy kisebb akadállyal nézel szembe, de le fogod tudni küzdeni! A sebeid nyalogatása helyett pedig, foglalkozz a családoddal! A logikus gondolkodásod most kifizetődő lesz, bátran használd hát!

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Ha pároddal nézeteltérésbe keveredsz a hétvégén, akkor csak egy megoldás van a helyzet tisztázására. A kommunikáció! Ha nem mondod ki, hogy mi a főproblémád, akkor ne várd el párodtól, hogy majd tudja, mit tegyen. Beszéljétek meg a gondokat!

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon