MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Március 26 – Április 1.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Nem is tudod, hogy már hol áll a fejed, mert annyi dolgot csinálsz egyszerre. Egyik feladat érkezik a másik után, és olykor már egy határidőnapló is kevés ahhoz, hogy mindent fejben tarts. Ez a nagy pörgés viszont ahhoz vezethet, hogy teljesen kimerülsz. Találd meg a hétköznapokban is az időt a pihenésre, arra, hogy feltöltődj.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap, mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik gondolati szinten megfogalmazódnak. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzá járulnál a helyzeted javulásához.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszed eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakában az életednek. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Nehezen tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A közelmúlt egyik eseménye még mindig felzaklat legbelül, folyamatosan emészted magad a történtek miatt. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi szebbé, jobbá.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Újabbnál újabb lehetőségekkel találkozhatsz a héten. Nem lehetetlen, hogy egy jobban fizető állást fognak neked ajánlani, ami miatt gondolkodóba eshetsz, hogy maradj vagy válts. Ebben az esetben a józan eszedre hallgass, illetve pénztárcádra. Ám ahhoz, hogy valami jó dolog érkezhessen az életedbe, valamit áldoznod kell.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Hiába végeztél számításokat, hiába tervezgettél, a dolgok most nem az elvárásaid szerint fognak alakulni. Még az első pillanatokban érezheted úgy, hogy kezedben az irányítás, de rövidesen rádöbbensz, hogy a szekér nem arra megy, amerre te akarod. Engedj az egódból, és merj segítséget kérni. Az önfejűséged lehet a veszted!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Magánéletedben a harmóniát fogod teljes mértékben megtapasztalni. Terveid, vágyaid úgy fognak megvalósulni, ahogyan azt kigondolod. Jól vigyázz! A vitákat és feszültségeket jobban teszed, ha most kerülöd, mert egy hirtelen indult harcból akár szakítás és szétköltözés is lehet. Legyél kedves és megértő pároddal, hiszen ő is csak ember.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség a hétköznapjaidban, akkor vess pár pillantást az ellátandó munkáidra. Ha vannak olyan tényezők, amik kirívóan sok idegeskedéssel járnak, és nélkülözhetőek az életedből, akkor egyszerűen mondj le róluk. A magánéletedben is kevesebb összetűzés várható, ugyanis párod el kezd leszámolni az önfejűségével.horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak!

  Munkahelyeden nő a feszültség, aminek az oka főképp az, hogy egyre több feladatot kell ellátnod – ugyanannyi pénzért, mint korábban. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg a munkamennyiséget visszafogni és nem túlvállalni magad, mert annak komoly következményei lehetnek. Kicsit húzd be a kéziféket és vedd észre az örömforrásokat!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Utazáson gondolkozol, szeretnél egy kicsit világot is látni! Jót tenne neked egy rögtönzött pihenés, amikor kiszakadnál a hétköznapok nyomása alól és újra életenergiával töltődnél fel. Sajnos a szürke álarc az rajtad is megragadt és nem tudod észrevenni a mindennapok varázsát. Most itt a lehetőség, hogy egy utazás által újra meglásd azokat.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Ezt a hetedet a szeretet fogja áthatni. Készülj fel rá, hogy egy új, vagy megújuló szerelem fog érkezni. Ha inkább a meglévőt szeretnéd még jobbá tenni, akkor vigyázz, nehogy valami bolondságot csinálj, aminek párod nem örülne. A munkahelyeden is jó lesz a légkör, senki se akar majd vitába keveredni, béke és nyugalom lesz.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon