MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Március 19-25.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejöhet. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is.

  horoszkop8

  Kedves Bika!

  Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszen eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakban az életedben. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek!

  Állandósulni látszik az a helyzet, hogy most a magánéleti dolgok és teendők helyett, minden erődet a munkára és a pénzügyekre kell fordítanod. Sajnos nem éppen úgy jönnek össze a pénzek, ahogy azt szeretnéd, ezért olykor plusz munkákat is el kell vállalnod. Lehetséges, hogy ezen a héten is fogsz ilyen módszerhez fordulni.

  horoszkop8

  Kedves Rák!

  Szerelem, szerelem és csak szerelem! Ez lesz most a héten a meghatározó tényező az életedben. Mindent megteszel párod boldogságáért, és ez viszont is igaz. Most kölcsönösen egy húron fogtok pendülni, talán egymás kívánságát, gondolatait is kitaláljátok, ráéreztek a másik lépéseire. Próbálj ezért visszavonulni és megélni a magánéleti örömöket!

  horoszkop8

  Kedves Oroszlán!

  Vágysz arra, hogy egy biztos, komoly alapokon nyugvó párkapcsolatban legyen részed végre. Most ha mindent úgy alakítasz, ahogy azt kell: figyelsz arra, hogy ne legyél szétszórt, megpróbálod rendbe szedni a magánéleted, akkor elérheted a célodat! A pénzügyekben most sikerre ne nagyon számíts, ne is nagyon foglalkozz vele.

  horoszkop8

  Kedves Szűz!

  Sajnos az anyagi gondok nem éppen fogynak, lehetséges, hogy ezen a héten még egy-kettő fel is üti a fejét. Próbáld meg megnézni, hogy a mostani életedben milyen kiadásokon lennél képes csökkenteni és megtenni minden lépést a spórolás felé, azért, hogy még kevesebb kiadásod legyen, mint eddig. Ez lehet az egyedüli megoldás most.

  horoszkop8

  Kedves Mérleg!

  Fordulj egy picit befelé, figyelj a belső hangodra, az intuíciódra. Mielőtt a pénzügyekben, vagy párkapcsolatodban döntést hoznál, állj meg egy percre és figyeld meg, hogy mit súg a szíved. Ha mást, mint az eszed, akkor még várj a döntés meghozatalával, mert később megbánhatod. Továbbá nagy szerencse is érhet, ha észreveszed a lehetőségeket.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió!

  Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehetsz meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz.

  horoszkop8

  Kedves Nyilas!

  Magánéletedben most tényleg össze fognak jönni a dolgokat, jól alakulhatnak a mindennapok. Az esetlegesen adódó gondokat, problémákat meg kell beszélnetek és nem szabad a szőnyeg alá seperni és hagyni, hogy előbb utóbb felessetek benne. Minden problémádat fojts el még csírájában, így garantálhatod a boldogságot magadnak.

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak!

  Van pár olyan személy a környezetedben, akik sajnos nem az igazi arcukat mutatják neked. Amikor éppen nem figyelsz oda, előszeretettel beszélnek ki és súgnak össze a hátad mögött. Most ezekre a turpisságokra fény derülhet és nagy csalódást élhetsz meg. Viszont itt az idő arra is, hogy új, megbízható barátokra, barátnőkre tegyél szert.

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő!

  Az eszed akár csak a borotva, úgy vág. Azonnal minden kérdésre van válaszod, és addig győzködöd a másik felet, míg be nem látja, hogy igazad van. Most mégis te szorulsz egy kis biztatásra, mert a magánéleted annyira ködös, hogy nem tudod, hogyan tovább. Bizonytalan vagy párodban, és nem látod a közös jövőképeteket. Nyugodj meg, minden jól alakul majd.

  horoszkop8

  Kedves Halak!

  Pároddal távolabb kerültetek egymástól, amivel egyenes arányban a köztetek lévő bizalom is csökken. Próbálj meg több időt szánni rá, nem hazavinni a munkát és a munkahelyi feszültségeket, és megláthatod, hogy szerelmed is figyelmesebb lesz veled. Ne hagyd veszni, ami még menthető, inkább lásd be, hogy hol hibáztál, és dolgozz a helyrehozatalon!

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon