MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Május 7-13.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Sok esetben előre örülsz a medve bőrére, ami nem feltétlenül jó, hiszen a sok-sok pofon az élettől, akár az életkedvedet is elveheti. Jobban teszed – bármennyire is fényesnek és jónak látszik a helyzeted –, ha megfontolod a lépéseidet és nem örülsz előre a dolgoknak, elkerülve ezzel az újabb csalódást. Tegyél meg mindent a sikerért, így az öröm is édesebb lesz.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből és nem sikerült kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el előre a hónapod üzleti tervét és a fizetések időszakában tartsd magad ahhoz, így sikeres leszel.
  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Sokszor hallottál már a visszautasíthatatlan ajánlatokról, de eddig még eggyel sem találkoztál. Megtörhet a jég, és egy olyan lehetőségről értesülhetsz majd, amire egyből igent mondanál, akár gondolkodás nélkül is. Vigyázz! Mint, mindenhol, így itt is lesznek apró betűs részek, amik nem lennének jók, ha elkerülnék a figyelmedet. Csak óvatosan!

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Látogatásokban gazdag hét elé nézel. Többször láthatod vendégül egy-egy jó barátodat, vagy családtagodat, akivel szinte mindent ki fogsz majd beszélni. Vigyázz, ne legyél a környezeted lelki szemetesládája, amibe mindenki beledobálhatja a terheit. Ha már úgy érzed, hogy eleged van, akkor kérj időt az ismerőseidtől.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán!

  Szerencsés időszak elé nézel, bármely életterületet tekintve, félnivalód most igazán nincsen. Látszik, hogy érkeznek majd kisebb, nagyobb bosszúságok, de mindezeket játszi könnyedséggel képes leszel átlépni és könnyen orvosolni. Egy a fontos, hogy helyén tartsd az ítélőképességedet, ne veszítsd el a fejedet, mert azzal megpecsételed sorsodat!

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Magánéletedbe beköszönt maga a Kánaán és a fellegek között érzed majd magad. Megkapod mindazt párodtól, amire már oly rég óta vágysz: szeretet, törődés, gyengédség, odafigyelés! Ugyan külön-külön már mindet tapasztaltad valamennyire, de így együtt, mind a hármat még nem. Eljött ennek is az ideje. Arra vigyázz, hogy mindezt viszonozd is!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Túlságosan naiv vagy és mindenkiben megbízol – már az első beszélgetésnél. Óvatosabban csináld ezt, mert könnyen becsaphatnak, megkárosíthatnak és előbb vagy utóbb, de azt veheted észre, hogy pofára esel és semmi nem jön össze. Ne csodálkozz, ha visszaélnek a bizalmaddal. Ha ez megtörténik, gondold át: ki a barátod és ki nem.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok, merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Többször gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha munkahelyet váltanál. Ezen gondolat most még intenzívebben fog benned élni. Óvatosan lépj, mielőtt bármibe belefognál, mindig teljes mértékben tájékozódj előtte. Ha bármi nem világos, valamit nem értesz, akkor inkább még várj a döntésed meghozatalával, ne kapkodd el!

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Lelkiekben most egy kicsit visszafogott leszel és az életszemléleted sem lesz annyira rózsás és pozitív. Előfordulhat az is, hogy kicsit depresszióba esel, amely nem feltétlen baj, de tudnod kell időben abbahagynod a befelé fordulást. Hosszabb, huzamosabb ideig ne vonulj el a világ zajától, mert könnyen elfordulhatnak tőled a barátaid.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Magánéleti boldogság elé nézel. Amennyiben már gondolkodsz a házasságon, akkor ez a hét megalapozhat mindent. Most érdemes elkezdeni kigondolni a részleteket, az apró mozzanatokat. Engedd el a depressziót, törj ki a négy fal közül és nyiss a világra! Próbáld meglelni az örömöket, a boldogságot az apróságokban is.horoszkop9

  Kedves Halak!

  Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap, mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik gondolati szinten megfogalmazódnak. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzájárulnál a helyzeted javulásához.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon