MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Május 21-27.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Biztonságról fog szólni a heted, semmi negatív változás nem várható. Amennyiben folyamatban van egy hivatalos ügyed, akkor készülj fel rá, hogy abban kedvezően fognak alakulni a cselekmények, a helyzeted végre stabilizálódni fog. A házzal, lakással kapcsolatos ügyekben szintén pozitív előrelépés várható, félelemre való okod szinte nincs is.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Párkapcsolatodban felmerülhet annak az esélye, hogy az egyikőtök félrelép. Érzed és tudod, hogy a kezdeti fellángolás után lassan szerelmeteknek csak hűlt helye lesz. Még most vissza lehet fordítani a folyamatot és egy harmonikus párkapcsolatot kialakítani. Ám ehhez félre kell tenned az egódat, és észre kell venned, hogy te sem vagy tökéletes.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Akarnod kell a változásokat az életedben. Sajnos még neked sem kínálnak mindent tálcán, így ha a pénzügyekben vagy éppen a párkapcsolatodban változásokat szeretnél elérni, akkor tenned kell értük. Ha most elhatározod magad valamire, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan segítő lehetőségeket kaphatsz, amikkel élve, elérheted vágyadat.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Ezt a hetedet a szeretet fogja áthatni. Készülj fel rá, hogy egy új vagy megújuló szerelem fog érkezni. Ha inkább a meglévőt szeretnéd még jobbá tenni, akkor vigyázz, hogy nehogy valami bolondságot csinálj, aminek párod nem örülne. A munkahelyeden is jó lesz a légkör, senki se akar majd vitába keveredni, béke és nyugalom lesz.horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Az a sok feszültség, ami az elmúlt időszak alatt gyűlt össze benned, mára már komoly idegeskedéseket okoz számodra. Itt az idő, hogy felszínre engedd ezt a negatív energiát. Ha úgy érzed, hogy rövidesen elszakad a cérna, akkor bátran sírj, tombolj, hiszen a legrosszabb az, ha magadban tartod. Amikor végképp úgy érzed, hogy nem bírod, meríts erőt a családod szeretetéből. Rájuk bármikor számíthatsz.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Utazáson gondolkozol, szeretnél egy kicsit világot is látni! Jót tenne neked egy rögtönzött utazás, amikor kiszakadnál a hétköznapok nyomása alól és újra életenergiával töltődnél fel. Sajnos a szürke álarc az rajtad is megragadt és nem tudod észrevenni a mindennapok varázsát. Most itt a lehetőség, hogy egy utazás által újra meglásd azokat.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Most még jobban figyelj oda a pozitív gondolkodásra, és az optimizmusra. Amennyiben a negatív éned lesz a domináns, már jobb, ha most felkészülsz, hogy semmi nem fog összejönni és sikerülni, amit előre elterveztél. Ha pedig optimistán állsz a helyzethez, akkor már van esély arra, hogy a számításaidnak megfelelően alakuljon minden.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Jobban jársz, ha a héten semmire sem mondasz igent, vagy csak nagyon óvatosan. A jónak tűnő ajánlatok, közel sem annyira kedvezőek, mint ahogy azt neked tálalják. Ugyan a mostani helyzetedben szinte már foggal-körömmel küzdenél egy jó lehetőségért, de a kapkodásnál nincs veszélyesebb. Legyél résen, és ne vágj bele azonnal az ismeretlenbe.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Reménykedsz, hiszen tudniillik, hogy a remény hal meg utoljára. Most viszont már ez kevés. A problémák csak tornyosulnak, és te csak várod a csodát. Ez nem visz előre, sőt lehet, hogy sokkal inkább hátráltat. Nézz szét az életedben, ami nem működik, azt zárd le, aztán pedig cselekedj, menj a dolgoknak elébe – főképp a jónak.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak!

  Nagyon aktív, és hasznos része leszel a munkahelyednek. Amennyiben csapatmunkáról van szó, akkor készülj fel, hogy rád osztják a vezető szerepet. Nem lesz egy nagyon megterhelő feladat, hiszen minden adott ahhoz, hogy egy igazi irányító legyél, sőt titkon vágysz rá, hogy egyszer főnök legyél. Viszont a párodat ne akard irányítani! Vele csapatot alkoss, és ne akarj felülkerekedni rajta!

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Minden követ megmozgatsz azért, hogy elérd majd célodat, amivel végre tudnál könnyíteni a helyzeteden, és leengedhetnél a mindennapi rohanásból. Vigyázz, mert ha túlságos csak a sikert, és a pénzt látod mindenben, akkor elfeledkezhetsz barátaidról, akik viszont sosem feledkeznének meg rólad. Mindent csak mértékkel, az egyensúly megtartása mellett.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Reménykedsz abban, hogy sikerül kiépíteni magad körül egy biztonságot, amit már hosszú ideje szeretnél megadni magad illetve szeretteid számára, de eddig még semmilyen úton, módon nem volt rá lehetőséged. Óvatosabb és megfontoltabb lépések által viszont elérheted a céljaidat. Most szükséged lesz minden erődre, ami viszont sajnos könnyen elfogy.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon