MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Június 4-10.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Pozitivitásból ugyan nem lesz hiány ezen a héten se az életedből, hiszen a szerencse megint csak melletted áll majd, de most mégis valami problémát érezhetsz. Levert, fáradékony, könnyen megbántható leszel. Érzed, hogy valami nincs rendben, a fejed is fáj rendesen, de mégse mész el az orvoshoz. A dolgok halasztása nem sok jót eredményez.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Tudod, hogy kik a barátaid és kik az ellenségeid? Olykor nehéz megkülönböztetned, hogy kiben is bízz meg valójában. Sajnos megtörténhet, hogy akiről eddig szépet és jót feltételeztél, arról kiderülhet, hogy igazából a hátad mögött kibeszél és keresztbe tesz neked. A szerelmi kapcsolatodban viszont lassú, ám pozitív változások indulhatnak el.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Már a hetet úgy kezded, hogy a határidőnaplódban, vagy a fejedben minden percre pontosan meg van tervezve. Viszont számolnod kell azzal is, hogy valószínűleg becsúszik majd egy olyan esemény, ami minden számításodat áthúzza majd, és teljesen újra kell kezdeni a tervezést. Pánikra semmi ok, ugyanis ez a váratlan helyzet csak még több jót szül majd.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Nagyobb szabadságban lesz részed a héten, mint máskor. Olyan dolgokkal is tudsz majd foglalkozni, amikben valóban örömödet leled, azaz nem csak a kötelező munka teszi majd ki a napjaidat. Természetesen arra ügyelj majd, hogy a hobbi, a szórakozás ne menjen a munka rovására, de szerencsére te képes vagy megtartani az egyensúlyt.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Munkahelyedet érintő változásoknak a híre röppenhet fel a környezetedben. Nem éppen pozitív fényben tüntetik fel ezt a változást és talán azt is híresztelik, hogy munkahelyed korántsem olyan biztos, mint ahogy azt hiszed. Ha valami nem tiszta a fejedben, inkább kérdezd meg felettesedet, de ne adj a környezeted pletykáira. Egy biztos: bevételed állandó lesz.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Szűz!

  Állandósulni látszik az a pozitív életszemlélet, amelyet megpróbálsz gyakorolni és magadra húzni. Jobban teszed, ha nem, mint egy maszkot, úgy hozod magadra ezt a pozitív hozzáállást, hanem megpróbálod átélni és a mindennapjaidba beszivárogtatni ezeket és a hozzá tartozó gondolatokat is. Hidd el, sikerülni fog!

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység ütheti fel a fejét, valamint a pénzügyek miatt is vitába keveredhetsz partnereddel. Ha csökkenteni szeretnéd a köztetek lévő feszültséget, akkor inkább ne meséld el a munkahelyi vitáidat, és ne nagyon beszéljetek a pénzről sem. Bár nagyon jól tudsz a saját érdekeid mellett érvelni, most inkább legyél csendes.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Szerelmi életed most a fókuszba kerülhet, de talán oly annyira, hogy környezeted is megpróbálna bele-bele szólni. Döntsd el, mit szeretnél: egy kirakat párkapcsolatban élni, azaz amikor valójában nincs is magánéleted, mert mindenki tud mindenről és beleszólhatnak az életedbe, vagy épp ellenkezőleg: egy komoly, érzelmeken alapuló viszonyt szeretnél. Melyiket akarod?

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Összpontosítsd minden energiádat a munkára, a pénzügyekre, ugyanis ellenőrzések vehetik kezdetüket munkahelyeden. Fontos, hogy mindent 100%-osan végezz el, minden a legnagyobb rendben legyen, hogy később se te, se a munkáltatód ne üsse meg a bokáját, egy elírt papír, vagy nem jól kitöltött jelentés miatt.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Magányosság és elhagyatottság az, ami most jellemez téged. Nem annyira pörgős az életed, mint ahogy azt valójában szeretnéd, sőt úgy gondolod, hogy a világ is összeesküdött ellened – pedig nem! Vedd észre, mennyi ember áll melletted és támogat a nehéz helyzetekben, amikor fontos, akár rizikós döntéseket kell meghoznod.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Szerelmi életedben most felkavarhatja az állóvizet egy személy érkezése, amelyre már lehet, titokban számítottál is. Ha jelenleg szingli vagy, akkor ne várj tovább, itt a remek alkalom, hogy véget vess a rég óta tartó magánynak. Amennyiben most kapcsolatban élsz, gondolkodj el, hogy mit veszíthetsz, és mit kaphatsz, ha változtatsz – és ennek tudatában dönts.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  A hét legfontosabb üzenete az, hogy légy őszinte saját magadhoz. Az érzelmeidet megpróbálod majd kontrollálni, becsapni, de rá kell jönnöd, hogy a szeretet az egyetlen olyan dolog, amit irányítani nem tudsz. Ha azon gondolkozol, hogy a múltat feladatod egy újért, akkor mindenféleképpen többször rágd át ezt a kényes kérdést.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon