MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Június 18-24.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Munkahelyeden egyre több feladatot kell ellátnod, és főnököd is úgy ítéli meg, hogy nagy a teherbírásod, holott valójában ez nincs így. A pénz nagyúr. Ezért is mondasz szinte mindenre igent. Tűrsz, csendben, némán, majd egyszer robbansz, mint egy időzített bomba. Vigyázz! A pénz nem minden. Szeretetet nem tudsz venni a közértben.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Féltékenység és féltékenység – leginkább most ez az, ami uralja a mindennapjaidat. Sajnos elvesztetted párodban a bizalmat, mert többször úgy érezted, hogy nincs minden rendben, talán már a vonzalom is apadni látszik, korántsem olyan, mint régebben. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy van-e alapja a félelmeidnek.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Zárd le a negatív korszakodat és engedd el mindazt a felgyülemlett feszültséget, rosszat, gátló tényezőt, amelyek egyszerűen blokkolják és akadályozzák az életednek megfelelő, pozitív alakulását. Nyisd ki a szemedet, vedd észre, hogy mi hat rád építően és mi az, ami csak pusztítóan. Utóbbiakat engedd el, így sokkal könnyebbek lesznek a napjaid.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Vigyázz, veszteség érhet a héten! Nem biztos, hogy jó tendencia az, hogy ennyire naiv vagy, és mindenkiben elsőnek a jót látod meg. Legyél visszafogott és ne ossz meg mindenkivel sok információt magadról, mert visszaélhetnek vele. A párkapcsolatodra, magánéletedre fókuszálj most, mert ott viszont újra kell építened a bizalmat.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán!

  Stabilizálódni látszik a helyzeted, és ami eddig necces volt, vagy éppen egy hajszálon múlt, most végre fixálódni fog. Amennyiben eddig nagyon nehezen jöttél ki a fizetésedből és nem sikerült hónap végére kicsit félretenni, akkor most sikerülhet. Vegyél elő egy tollat, illetve papírt: készítsd el az új hónap további részének üzleti tervét és tartsd magad ahhoz, így sikeres leszel.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  A mindennapjaid fontos mozgatórugója a pénz, amiből a következő pár napban biztos, hogy nem lesz hiány. Ám, ahogy a számlák gyűlnek, úgy fogy majd a kontódról a pénz. Ha ki akarsz törni a nélkülözés és a folyamatos aggodalmaskodás mókuskerekéből, akkor hallgass a megérzéseidre és ötleteidre, mert most használható megoldásokat találhatsz ki.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Szerelmi életed kerül most a középpontba és leginkább abból tudsz majd erőt meríteni a nehéz hétköznapokhoz. A munkahelyeden rengeteg stressz érhet, olykor te leszel az, aki munkatársaid helyett is elvégzed a feladatokat. Ugyan tudod, hogy ez nincs rendjén, mégis megteszed, mert félsz, hogy ezzel a saját munkád is romlana.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  A fejlődés, a tanulás lesz a legmeghatározóbb ezen a heteden. Olyan helyzetekbe, szituációkba kerülhetsz, ahol szükséged lesz arra, hogy fejleszd a képességeidet, valami újat tanulj. Ez nem csak most – mikor meg kell oldani egy idegen helyzetet – fog jól jönni, hanem az életed későbbi szakaszaiban is hasznát fogod venni.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  A munkahelyeden komoly események történhetnek, amiktől nem csoda, ha olykor bicskanyitogató kedvedbe kerülsz. Mielőtt feleslegesen jártatnád a szádat, jobban teszed, ha lakatot teszel rá, mert csak magad alatt vágnád a fát. Inkább törődj magaddal, szakíts időt a pihenésre, és ápold a szerelmi kapcsolatodat.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Nagyon sokat idegeskedsz és görcsölsz az életeden, ami igazából teljesen hiábavaló, hiszen ettől nem lesz jobb semmi sem, csak magadat forgatod be. Ha szakítani akarsz a mostani helyzeteddel és elindulni a siker, harmónia és csillogás útján, akkor tedd félre a sajnálkozó és pesszimista énedet, és lásd pozitívan és lehetőségekkel telinek az életed.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Féltékenységre adod majd a fejed, valamiért elveszted bizalmadat a másik félben. Ahelyett, hogy folyamatos, sorozatos aggódásba mennél bele, próbáld meg a bizalmadat visszaépíteni a kapcsolatotokba, és újra merj bízni a párodban. A külvilágból érkező rosszindulatú pletykákra nem érdemes adnod, hiszen java részt nem is igazak. Szűrd ki a lényeget!

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Már a hetet úgy kezded, hogy a határidőnaplódban, vagy a fejedben minden percre pontosan meg van tervezve. Viszont számolnod kell azzal is, hogy valószínűleg becsúszik majd egy olyan esemény, ami minden számításodat áthúzza, és teljesen újra kell kezdeni a tervezést. Pánikra semmi ok, ugyanis ez a váratlan helyzet csak még több jót szül majd.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon