MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Június 11-17.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  A héten hipochonderré válhatsz, és minden apró kis egészségügyi problémában már óriási gondokat láthatsz. Egy köhögés, egy tüsszentés, egy kis fejfájás még nem a világ vége, te mégis már a tizedik magánrendelőben találod magad. Mindez az anyagi kiadásaidat is megnövelheti, aminek nem nagyon örülnél most.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Szerencse fog érni és összességében egy pozitív hét vár majd rád. Amennyiben a családodban van egy fiatalabb gyermek, akkor próbálj vele minél több időt tölteni, hogy feltöltődj a társaságában, erőre kapj. Hivatalos intézni valóidat még ezen a héten csináld meg, ne vidd át a jövő hétre, mert csak annál rosszabb lesz. Legyél túl rajta most!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  A sikeres élet egyik alapja a biztos magánéleti háttér, ahova mindig visszatérhetsz. Most egy kicsit zűrzavaros a tiéd, és azt sem tudod, hogy hogyan tudnád rendbe tenni. Szükséged van a meditációra, a relaxációra és egy kis egyedüllétre. Habár család, gyerekek és ezernyi teendőd van nap, mint nap, mégis szakítanod kell időt magadra, hogy jobban lásd az életed.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Végre valami öröm is érni fog a mindennapokban, nem csak a szomorúságot és a negatív eseményeket fogod megtapasztalni, ahogy eddig szinte mindig. Egy ajándék vagy váratlan pénz is érkezhet a házhoz, de mindenféleképp öröm és boldogság lesz a vége. Szín kerül majd a szürke hétköznapokba, ezért vigyáznod kell, mert irigyek is lesznek.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Ugyan reménykedsz benne, hogy messze elkerülnek a rossz, veszteséget okozó élethelyzetek, ám most többször is belecsöppenhetsz olyan szituációkba, amikor szükség lesz a kitartásodra és a belső erődre. Amennyiben elveszted a türelmedet, könnyen mondhatsz olyanokat, amelyekkel megsérted társaidat és még rosszabb helyzetbe kerülhetsz.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Ajándék és váratlan öröm köszönthet az életedbe a héten. Magánéletedben pozitív változások, előrehaladás és még nagyobb összefonódás várható. Pénzügyek terén olyan pénz állhat a házhoz, amelyért igazából nem kellett megdolgozni, de mint minden plusz pénz ez is jókor és jó, hogy érkezik. Egészségedben pedig csak javulás várható.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Bizonytalan helyzetekben lesz részed bőven. Sok esetben ennek az lesz az oka, hogy barátaid más-más véleményen lesznek, amit tolmácsolnak is majd neked. A kérdés csupán az, hogy te döntesz az életedről, vagy a barátaid. Próbáld meg most a „baráti jó tanácsokat” félretenni, ne engedd, hogy elbizonytalanítsanak abban, amiben korábban szilárdan hittél.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  A héten át kell fésülnöd az életedet, hogy ráébredj arra, miből van hiány, mi az a terület, amire több időt kell szánnod. Elképzelhető, hogy egy számlát elfelejtesz befizetni, s emiatt egy kisebb hivatalos ügyed is lehet. Nem tűnik sok időnek a pár napos csúszás, de már a cég küldi is a felszólítást. Aggodalomra nincs ok, most még rendezheted.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bak!

  A mérhetetlen alkotó-, teremtővágyadat valamivel ellensúlyozni kell. Legegyszerűbb módja az, ha alkotsz, létrehozol valamit. Ehhez viszont inspirációra van szükséged. Ez is csak úgy fog érkezni, ha lazábban veszel mindent. Ez a könnyedség kell neked ahhoz, hogy mind a magánéleted, mind a munkád jól tudjon működni ezen a héten.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Váratlan öröm érkezik az életedbe, amely minden életterületre kihatással lesz és egy picit jobban fogod érezni magad, minden kissé jobban fog alakulni majd. Mégis előfordulhat az, hogy ezeket a javulásokat nem veszed észre. Legyél nyitott és ne vakítson el a problémák fénye, hiszen a pozitív eseményekben is bőven lesz részed.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Lesz lehetőséged és okod is arra, hogy örvendezz, igazán boldognak érezd magadat. Rengeteg felszabadult, örömteli helyzetbe kerülsz most bele, amelyeket teljesen élvezz ki. Sose lehet tudni, hogy mikor lesz újra ilyen heted, amikor apró örömök érhetnek. Vedd észre azokat, örülj nekik és dicsérd nyugtával a napot.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon