MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Január 1-7.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Ha eddig úgy vélted, hogy anyagi helyzeted rossz, akkor most idén igencsak meg fog változni a véleményed, mert a nagy változások állnak be. Olyan munkafelkérés és lehetőség érkezik majd hozzád, amelyre nem tudsz nemet mondani. Ennek két oka van: szükséged van pénzre és ellenállhatatlan ajánlatról kapsz majd hírt.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Titokzatosság vesz téged körül, amit érzel is valójában. Valami lesz, valaminek történnie kell – de minek? Ezen a kérdésen töröd szinte napi 24 órában a fejedet, s nem jutsz előre, egyről a kettőre. Vegyél vissza az aggódásból és az idegeskedésből idén, mert csak saját magadnak okozol ez által gondot. Ne akard, hogy egészséged megromoljon, hogy az idegeid tönkre menjenek.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Ikrek!

  Már szinte az ideg-összeroppanás szélén állsz, olyan toronymagasan állnak a gondok, de ezen a héten végre mérséklődni fognak. Ám a megoldás derült égből fog érkezni, szinte majd azonnal, amivel csak tudnod kell bánni. Vedd ezt a történést az égiek ajándékának.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Ezen a héten – a 12 csillagjegy közül – te leszel a legszerencsésebb. Szinte minden úgy alakul, ahogy azt eltervezed, főképp a szerelemben. Bátran készíts hétvégi programot közösen a pároddal, hiszen minden jól fog sikerülni. Ügyelj arra, hogy a magánéleted és a munka két külön dolog, ne akard sose keverni a kettőt idén sem, és ne is vidd az utóbbit folyton haza.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Hivatalos ügyeidet jobban teszed, ha halogatod és nem ezen a héten kezded el őket intézni, mert sajnos a csillagok nem kedveznek neked most. A munka terén is csak a nagyon szükséges, kötelező feladataidat fogod ellátni, hiszen hiába vállalsz majd plusz munkákat – a több bevétel reményében – nem lennél képes megfelelően ellátni a feladatokat.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Nehéz a szerelem – szokták mondani, s a héten ezt te is meg fogod tapasztalni. A párkapcsolatodba elérkezhet a lezárás, a szakítás ideje, mert szerelmed stílusa mára már elviselhetetlenné vált számodra. Lakásfelújításon is gondolkozol, de ezt jobban teszed, ha elhalasztod, mert a mostani anyagi helyzeted nem engedi meg az ilyen költségeket.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Ha állásinterjú előtt állsz, bizonyára tudod, hogy mennyire fontos az első benyomás, hogy mi az, ami lejön elsőként az adott személyről, amikor meglátják. Ezen a héten sorra ilyen esetekbe, helyzetekbe fogsz belekerülni. Legyél mindig tisztában a korlátaiddal, ne akarj olyan feladatokat magadra vállalni, amelyeket nem tudnál teljesíteni.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Az örvendezésre minden okod megvan, nyugodtan örülj előre a medve bőrére, mert szerencsés év vár rád, amelybe csak a hozzáállásod piszkíthat bele. Próbáld meg megtalálni minden negatív helyzetben az örömforrást és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Szerencse most végre rád ragyog.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Sokat görcsölsz azokon a problémákon, amelyek már egy jó ideje benne vannak az életedben. Ilyen például a magánélet, ahol úgy érzed, hogy elhanyagolnak és szinte már érzelmek nélkül éled a napjaidat, hétről hétre. Ha úgy véled, hogy ez a kapcsolat kifújt, és nincsen benne több lehetőség és energia, akkor zárd le.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Legyél kicsit könnyedebb és lazább idén. A rugalmasság – enyhén szólva – messze áll tőled. Kapcsolatodban is te vagy a domináns személy. Engedd térhez a másik felet is, mert ha nem, akár szingli is maradhatsz heteken belül. Lásd be ha valami nem sikerül, és ne akarj mindig mindent azonnal.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Megfontoltan és jól átgondoltan kell megtenned minden lépésedet idén. Ezen a héten elég lesz egy elhamarkodott cselekedet és szinte minden összedől az életedben. A híres mondás, még most is érvényes: lassan járj, tovább élsz!

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Itt az ideje, hogy megbeszéld partnereddel a régóta húzódó problémákat, azokat a gondokat, amelyek már a felszín alatt jó ideje meghúzódnak. A héten koncentrálj a magánéletedre és rendezd a feszültségeket, hogy nyugodt éved legyen. Munkahelyeden lehetséges, hogy nem tudsz 100%-osan teljesíteni, hiszen a szerelmi életeden jár folyton az agyad.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon