MENÜ
 • Heti Horoszkóp – December 18-24.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Reménykedsz benne, hogy be tudod vonzani az éltedbe a boldogságot és az örömöt. Ezt most leginkább egy jó baráti beszélgetéssel tudod megtenni. A legjobb barátaiddal ülj be egy kávézóba, vagy menjetek el szórakozni és beszéljétek ki a problémáitokat, gondjaitokat, amelyek nyomasztanak titeket. Felszabadultabb és gondmentesebb lesz utána a karácsonyra készülvén.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Utazni szeretnél, méghozzá többször is. Viszont mindig közbeszól valami és nem sikerül létrejönnie az útnak. Most arra kell koncentrálnod, hogy esetlegesen karácsony alkalmával milyen lehetőségeid lehetnek erre. Vigyázz, mert a barátaid irigykedni kezdhetnek, ha összejön valami.

  horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Veszteség érhet, ha most komolyabb ajánlatokba belemész. Ez a hét nem kedvez a sikereidnek, inkább helyette foglalkozz a családoddal, barátaiddal, akiktől rengeteg szeretet és figyelmet fogsz kapni most is, mind mindig. Próbáld meg a pénzügyi terveidet elhalasztani és elterelni a gondolataidat a pénzügyi dolgokról és problémákról legalább a karácsonyi időszakban.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Tudod már, hogy mit szeretnél elérni? Ha még nincsenek konkrét céljaid, hogy milyen álmokat szeretnél megvalósítani, akkor ezen a héten ragadj tollat és papírt, gondolkozz terveiden és írd le, foglald össze azokat. Ahogy kész, már elkezdhetsz közülük megvalósítani egyet-kettőt. Mindemellett legyél egy kicsit határozottabb a munkahelyeden, csak így vesznek majd komolyan.

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Egy utazásról fogsz hírt kapni, amin nagy valószínűséggel te is részt fogsz venni. Rég vágysz arra, hogy kilépj a négy fal közül és kicsit világot láss, még akár karácsonykor is. Most minden lehetőséged adott lesz ehhez. Vigyázz! Nem minden arany, ami fénylik. Elképzelhető, hogy az utazás körül egy kis ködösítés van. Mielőtt igent mondasz rá, tájékozódj körültekintően a részletekről.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Szerelmi életedben egy nagy változás ígérkezik, méghozzá csakis pozitív irányba fogja mindez terelni az életedet. Most újra energia kerülhet a hétköznapjaidba, újra erőre kaphat a párkapcsolati életed és boldogságot, örömöt fogsz megélni. Félni valód nincsen, viszont, ha vannak titkok, amiket megpróbálsz eltitkolni, akkor készülj fel: előbb utóbb lebuksz. A karácsony jó alkalom a nyitottságra.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Meddig tűröd még azt el, hogy ilyen kevés pénzből kell kigazdálkodnod mindent? Szeretnél több pénzre szert tenni, de még igazából nem is tettél lépeseket a változás felé. Most itt a lehetőség arra, hogy vágyaidat, tettek formájában is kinyilvánítsd. Ne akarj mindent egyből, azonnal, de szép biztos lépésekkel elérheted legfőbb vágyaidat is. Karácsony közeledtével csak pozitív dolgok fognak érni.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Biztos vétettek már ellened is, amit talán máig nem tudtál megbocsátani. Most itt az idő, hogy félretedd minden dacodat, minden erkölcsödet és megbocsátást gyakorolj karácsonykor. Azzal, hogy az adott személyre negatívan, rosszindulattal gondolsz, nem lesz jobb neked sem, sőt! Csak folyamatosan negatív energiákon rágódsz, amik ártanak.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Nyilas!

  Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség a hétköznapjaidban, akkor vess pár pillantást az ellátandó munkáidra. Ha vannak olyan tényezők, amik kirívóan sok idegeskedéssel járnak, és nélkülözhetőek az életedből, akkor egyszerűen mondj le róluk. A magánéletedben is kevesebb összetűzés várható legalább karácsonykor!

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Itt az idő, hogy leszámolj azzal a magányossággal, amely az elmúlt pár napban elhatalmasodott rajtad. Miért engeded, hogy boldogtalan legyél és elnyomásban élj? Nem tudsz igazán kiteljesedni, mert mindig félelmek vannak benned, holott egy feladatod van az életedben: boldogan, felhőtlenül élni. Mikor ébredsz rá erre, és kezdesz el ennek megfelelően cselekedni? Itt a karácsony, csupa jó dolog fog történni veled.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Az étkezésedre figyelj oda jobban, mint eddig. Sajnos a nagy rohanások közepette időd sincs arra, hogy a megfelelő táplálékot magadhoz vedd, sokszor csak egy-két falat csúszik le a torkodon. Ezen most változtatni kell, ha nem szeretnél betegségeket bezsebelni karácsonykor. Próbáld meg a napi ötszöri étkezést beépíteni a napirendedbe – megéri.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet a karácsonyi rohamban. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon