MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 9-15.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Végre hátradőlhetsz a székedben, kicsit lazíthatsz, hisz ezen a héten minden úgy fog összejönni, ahogyan azt te szeretnéd. Nem lesznek áthúzott számítások, váratlan események, így nyugodtan betervezhetsz egy-két olyan programot, ahol kikapcsolódhatsz, pihenhetsz – akár pároddal együtt –, hogy újra feltöltődhess életerővel.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Féltékenykedni fogsz az elkövetkezendő napokban, sőt az irigység is felszínre törhet belőled. Irigykedve nézel majd másokra és a „szomszéd fűje mindig zöldebb” szindrómába szenvedhetsz. Vigyázz, hogy az irigykedés ne csapjon át utálatba, mert az már súlyos következményeket vonhat maga után. Próbálj jót teremteni az életedbe. Sikerülni fog.horoszkop9

  Kedves Ikrek!

  Magányosnak fogod érezni magad, de ezt a negatív korszakodat könnyen lezárhatod, amikor mindenki ellened van. Ha megpróbálod a dolgokat egy kicsit más szemszögből nézni, szemléletet váltani, akkor örömmel és sikerrel zárhatod a hetet. Próbálj meg változtatni egy kicsit a személyiségeden is, igaz, kemény meló lesz.

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  Munkahelyeden nő a feszültség, aminek az oka főképp az, hogy egyre több feladatot kell ellátnod – ugyanannyi pénzért, mint korábban. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg a munkamennyiséget visszafogni és nem túlvállalni magad, mert annak komoly következményei lehetnek. Kicsit húzd be a kéziféket és vedd észre az örömforrásokat.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán!

  Munkahelyedre fókuszálj ezen a héten, mert változások várhatóak, amelyeknek kimenetele, azaz hogy pozitívan vagy negatívan érint téged, csak a hozzáállásodon és tetteiden múlik majd. Próbáld meg kihozni magadból a maximumot, hogy munkáltatód még elégedettebb legyen veled és ne vívd ki ellenszenvét egy-egy megjegyzéssel.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  A szerelmi életedben olyan váratlan események következnek majd be, amire nem vagy felkészülve. Ez a váratlan szituáció különböző vitákat indíthat el, amik további bonyodalmakat okozhatnak. Legyél megértőbb most, és próbáld elviselni, elfogadni a változásokat. Ha ellenállsz, akkor a párkapcsolatod akár véget is érhet.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Rövid időn belül bosszúság érhet téged! Ha hivatalos ügyed van kilátásban, mindenféleképpen készülj fel a rosszabb esetre is, amikor nem te fogsz kijönni kedvezően a szituációból. Csak óvatosan a kommunikációval, mert olyan szavak, mondatok is elhagyhatják a szádat, amelyeket legszívesebben visszavonnál! Elővigyázatosan kommunikálj most!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Hamisság és problémák – talán ez a két szó, amivel jellemezhető a párkapcsolatod. Úgy véled, hogy talán párod már nem igazán szeret annyira, mint korábban. Erről szó sincs, csupán a problémák elhatalmasodtak és nem veszed észre, hogy milyen jó is valójában a párkapcsolatod. Beszéljétek meg a gondokat, ne tartsátok magatokban. Itt a kommunikáció ideje.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Vágyaid között egyre jobban körvonalazódik egy fontosabb, egy hangsúlyosabb igényed, amely leginkább arra irányul, hogy szeretnél minél több időt magadra szánni. Egyet fontos már most megjegyezni, nem csak, hogy időt, de pénzt is többet szánj magadra, a belső és külső szépségre. Most ez lesz a hangsúlyos.

  horoszkop9

  Kedves Bak!

  Az otthoni légkör nyomott és feszült, ami abból adódik, hogy a családoddal egyre kevesebb időt töltesz együtt. A héten ezen sikerülhet változtatnod. Ehhez szervezned kell egy délutáni kirándulós programot, amelynek keretében a rég látott családtagokkal, újra találkozhatsz és megbeszélheted az elmúlt idők nagy történéseit. Rengeteg energiára tehetsz szert így.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Vegyél vissza a tempóból, és ne ugorj fejest az ismeretlenbe. A benned rejlő rengeteg energia folyamatos cselekvésre buzdít, ám olykor tudnod kell megállni és megvizsgálni a helyzeted, hogy a következő lépés megtervezett, megfontolt legyen. A rengeteg feladat megoldására, viszont a magánéletedből csíphetsz el időt, ami már ezen a héten visszaüthet.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Most leginkább abban találod meg a boldogságot és feltöltődést, ha egy fiatal családtag (gyermek) közelében töltesz több időt. Próbálj meg a fiatal gyermekkel lelki dolgokat is megbeszélni, szervezz közös programokat, hogy igazán felszabadult lehessen, és hogy neked is sikerüljön visszanyerned a gyermeki boldogságot.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon