MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 30 – Május 6.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos!

  Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehetsz meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz.

  horoszkop9

  Kedves Bika!

  Gondolkoztál már azon, hogy mit jelent neked a valódi szerelem, miben leled meg teljesen a boldogságodat? Ha még nem, akkor nem is kell tovább gondolkoznod, mert most meglelheted mindazt, amit szeretnél: boldog magánéleted lehet, a problémák messze elkerülhetnek. Azért a pénzügyekről se feledkezz meg, végezd jól a munkádat.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Ikrek!

  Legyél kitartó és hűséges – ez a hétre a csillagok üzenete. Rengeteget szomorkodsz, mert úgy érzed, hogy környezeted elhanyagol téged. Barátaid már nem annyira foglalkoznak lelki állapotoddal, mint ahogyan azt korábban tették. Szó sincs arról, hogy megfeledkeznének rólad, csupán nekik is van saját életük és azt élik. Te is kezdj el végre valóban élni!

  horoszkop9

  Kedves Rák!

  A középpontban most a szerelmi életed áll. Nem szabad, hogy emiatt elhanyagold a pénzügyeidet, illetve egészségügyi állapotodat. Igaz, úgy érzed, hogy a fellegekben jársz, mert boldog párkapcsolatban élsz, de később megbánhatod, hogy emiatt több jó üzleti lehetőséget is parlagon hagytál. Ne legyél elvakult!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán!

  Váratlan öröm érkezik az életedbe! Lehetséges – ugyan pár napra csak -, hogy beköszönt a szerencse! Amennyiben szoktál szerencsejátékon játszani, akkor most mindenféleképpen tölts ki egy lottószelvényt, vagy vásárolj egy sorsjegyet, hátha. A pénzügyi adósságaidat is rendezheted, amennyiben most utánanézel a helyzetedhez illő lehetőségeknek.

  horoszkop9

  Kedves Szűz!

  Előtörhet belőled a féltékenység, amely talán eddig mélyen szunnyadt és egyáltalán nem ütötte fel a fejét. Próbálj meg higgadt maradni, s ha bármi kétely vetődik fel benned, a párod hűségével kapcsolatban, inkább egyenesen, szemtől szembe kérdezd meg, és oszlasd el az aggályaidat, amik igazából teljesen alaptalanok.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg!

  Rövid időn belül, egy pozitív, gyors lecsengésű változáson mehet keresztül az életed. Lehetséges, hogy egy rövidebb hivatalos ügyön is át fogsz esni, amelyről levélben fogsz hivatalos tájékoztató kapni. Ne engedd azt, hogy a félelem az ilyen helyzetekben elhatalmasodjon rajtad, merd legyőzni a problémákat, a nehézségeket!

  horoszkop9

  Kedves Skorpió!

  Nagyon sokat idegeskedsz és görcsölsz az életeden, ami igazából teljesen hiábavaló, hiszen ettől nem lesz jobb semmi sem, csak magadat forgatod be. Ha szakítani akarsz a mostani helyzeteddel és elindulni a siker, harmónia és csillogás útján, akkor tedd félre a sajnálkozó és pesszimista énedet, és lásd pozitívan és lehetőségekkel telinek az életed.

  horoszkop9

  Kedves Nyilas!

  Munkahelyeden lehetséges, hogy vitába keveredsz majd, sőt lehet, hogy feletteseddel sem éppen jó hangulatban fog telni a hét. Sajnos meg kell tedd azokat a feladatokat – amelyek lehet nem is tartoznak munkakörödhöz – amelyeket a vezető mond neked. Ha nagyon nem bírod, érdemes nézelődni a munkalehetőségek között, saját magad miatt érdemes váltanod.horoszkop9

  Kedves Bak!

  A héten át kell fésülnöd az életedet, hogy ráébredj arra, miből van hiány, mi az a terület, amire több időt kell szánnod. Elképzelhető, hogy egy számlát elfelejtesz befizetni, s emiatt egy kisebb hivatalos ügyed is lehet. Nem tűnik sok időnek a pár napos csúszás, de már a cég küldi is a felszólítást. Aggodalomra nincs ok, most még rendezheted.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő!

  Szerencsére könnyen elő tudod rántani az optimista énedet, bármilyen negatív esemény is történjen meg veled. A mostani pár napban is az örök küzdő éned fog felszínre törni, és bárki is akarjon megállítani, nem fog neki sikerülni. Lelkesedésed és pozitív látásod határtalan lesz, ami a párkapcsolat, anyagiak illetve egészség területekre is jó hatással lesz.

  horoszkop9

  Kedves Halak!

  Érezted már úgy, hogy valamiért rossz csillagzat alatt születtél? Ezen a héten ez az érzésed teljesen szertefoszlik majd. Sikert, sikerre halmozhatsz, munkahelyeden egyre jobban megbecsülnek majd, hiszen olyan jó ötletekkel rukkolsz elő, amiket azonnal meg akarnak valósítani. Állj készen rá, hogy bezsebeld a bókokat, elismeréseket.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon