MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 2-8.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  Otthoni tennivalóidból bőven vannak ezen a héten is, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

  horoszkop8

  Kedves Bika

  Az egész hetedet a nyugalom fogja áthatni és végre részed lesz egy olyan harmonikus hétvégében, ami már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére fordítana.

  horoszkop8

  Kedves Ikrek

  Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a héten, amire nem is számítottál. Tény, hogy azt mondják, a hamar munka ritkán jó, de sok pénzt, most valóban kevés munkával tudsz majd szakítani.

  horoszkop8

  Kedves Rák

  Egész héten a munka hőse leszel, folyamatosan robotolsz, így megérdemeled, hogy ez a hétvége csak a pihenésről szóljon. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, készíts a szájízednek megfelelő ételeket. Vagyis: kényeztesd magad!

  horoszkop8

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Oroszlán

  Túlbuzog benned az energia és egész héten le sem lehet majd lőni. Mint akit felhúztak, úgy fogsz tüsténkedni mindenhol. A családodat pedig ínycsiklandó ételekkel fogod levenni a lábukról. Állj készen a bókok bezsebelésére!

  horoszkop8

  Kedves Szűz

  Nagyon ügyesen oldod meg egész héten a gondokat, így majd a hétvégén csak egy feladatod lesz: kipihenni ezeknek fáradalmait. Ha ez nem sikerül, arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Ne fáraszd le magad még jobban!

  horoszkop8

  Kedves Mérleg

  Olyan dolgok, témák végére tudsz végre pontot tenni, amik már rég óta érdekelnek. Legyél megfontolt és óvatos! Továbbá olyan ötleteid támadhatnak ebben a héten, amiket mindenféleképpen írj le! Később jól fognak jönni.

  horoszkop8

  Kedves Skorpió

  A héten olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ezt a hét alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, egy busásabb összeg üti a markodat. Persze csak módjával!

  horoszkop8

  Kedves Nyilas

  Ez a hét rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor törekedj rá, hogy a hétvége csak rólatok szóljon, hiszen a vibrálás még erősebb lesz.

  horoszkop8

  Kedves Bak

  Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran akár most a héten, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

  horoszkop8

  Kedves Vízöntő

  A heted eleje jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

  horoszkop8

  Kedves Halak

  Sokat dolgoztál mostanában, és hiába jön a jóidő, nem hagysz magadnak pihenőidőt. Ezen a héten érdemes már erre is fordítanod egy kis szabadságot, mert teljesen kimerülsz. Gyerünk, bátran pihenj, a munka megvár.

  horoszkop8

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon