MENÜ
 • Heti Horoszkóp – Április 16-22.

  Íme az AstroWorld legfrissebb Horoszkópja

  Kedves Kos

  A kikapcsolódás számodra egy megérdemelt ajándék a rengeteg munkádért. Felejts el mindent, ami csak a hétköznapokra emlékeztet és kapcsold ki az agyadat teljesen! Amikor csak teheted, használd ki a hét minden pillanatát a pihenésre és relaxálásra.

  horoszkop9

  Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

  Kedves Bika

  Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a hét sokszor az összebújásról és egymásról fog szólni. Könnyen lehet, hogy most nagyobb szükséged lesz a testi érintésre, mint máskor. Fontos, hogy megtartsd az egyensúlyt! Ha kapsz, akkor adj is!

  horoszkop9

  Kedves Ikrek

  Nem túl sok változást hoz ez a hét. Az otthoni teendők ellátásán kívül szinte semmi pezsgés nem várható. Ez abból a szempontból jó hír, végre lesz időd arra, hogy egy jó könyv, vagy egy menő sorozat társaságában végre kikapcsold agyadat.

  horoszkop9

  Kedves Rák

  Keresd a társaságot, és kerüld az egyedüllétet, ugyanis így elkerülheted azt, hogy depresszióba ess. Sajnos a hét során – főképp, ha egyedül vagy – duplán érezheted azt, hogy a világ is összeesküdött ellened. Változtasd meg még idejében a szemléletedet!

  horoszkop9

  Kedves Oroszlán

  Egy fontos esemény lehet a héten, ami talán másoknak fontosabb, mint neked, így könnyen túl is lendülsz azon, hogy neked ott meg kelljen jelenni. Ugyanakkor ez az alkalom kielégítheti a szórakozási vágyadat, ami akár energiával is feltölthet. Érdemes átgondolnod.

  horoszkop9

  Kedves Szűz

  Nem érzed jól magad egyedül, de ezen a héten egyértelműen szükséged lesz a magányra. Sőt, keresni fogod. Ez a hét tökéletes a befelé fordulásra. Itt az idő, hogy foglalkozz a tested mellett a lelkeddel is.

  horoszkop9

  Kedves Mérleg

  Nagy változás állhat be a hét során. Minden idegszáladdal arra koncentrálsz, hogy egy családi esemény alkalmával egy szem hiba se legyen és minden a fejedben megírt forgatókönyv szerint történjen. Most akár már egy kis késés is kiakaszthatja a türelmedet.

  horoszkop9

  Kedves Skorpió

  Nagyszerűen alakul majd a heted, viszont fontos, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni. Többnyire olyan a személyiséged, hogy amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Legyen ez most is így!horoszkop9

  Kedves Nyilas

  Légy nyitott és befogadó az új dolgokra. Ne zárkózz el egy új lehetőségnek az érkezésétől, inkább állj érdeklődően hozzá. Továbbá ez a hét az őszinteség heteként is értelmezhető, így a ködös kommunikációt próbáld mellőzni!

  horoszkop9

  Kedves Bak

  Ha egyedülálló vagy, akkor sajnos a nagy ő nem ezen a héten fog megérkezni az életedbe. Ha van párod, akkor a hét nem kérdés, hogy harmóniában és mély egyetértésben fog zajlani. A viták messze elkerülnek majd.

  horoszkop9

  Kedves Vízöntő

  A szerelmi életedben nagy változások állhatnak be. Aki eddig elfoglalta szíved legféltettebb helyét, olyan kijelentést tehet, ami után teljesen összezavarodhatsz. Pánikra semmi ok! Minden gondra, problémára van megoldás. Így van ez most is.

  horoszkop9

  Kedves Halak

  Egy új hírnek az érkezése, a megszokott rendet azonnal felborítja majd, és olyan erőt ad, amivel hegyeket is képes lennél mozgatni. Egy utazás lehetősége kínálkozik majd, amire kár lenne nemet mondanod.

  horoszkop9

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon