MENÜ
 • Heti Hetes: 600!

  Az RTL szókimondó közéleti talk-showja vasárnap jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatták az RTLII nézői.

  Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.

  hetihetes

  A rendhagyó adásban az aktuális híreket Heilig Gábor, Ceglédi Zoltán, Para-Kovács Imre, Ábel Anita, Hajdu Steve és Papp Réka Kinga vitatták meg. Természetesen az ajándék sem maradt el, a szereplőket egy-egy selfie bot várta, amelynek leginkább Ábel Anita örült, aki azonnal ki is próbálta. Heilig Gábor inkább a gitárját vette a kezébe és a közönséggel együtt elénekelték a Boldog születésnapot című dalt. A hangszer többször is előkerült az este folyamán, ugyanis Papp Réka Kinga mellett Jáksó László is dalra fakadt.

  Egy kedves család jóvoltából HHS-600-as rendszámot is kapott a Heti Hetes csapata. Lezárásként pedig a nézőtéren ülőket is megvendégelték a szereplők, akik közül sokan évek óta visszatérő, hűséges nézők.

  Heti Hetes vasárnap 18 órától az RTL II-n, ismétlés 22:30-tól.

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai