MENÜ
 • Hétfőtől új részekkel folytatódik A gyanú árnyékában

  A nagy sikerű sorozat új részekkel folytatódik az RTL Klubon szeptember 3-tól, minden hétköznap.

  Új részekkel tér vissza a nézők körében közkedvelt A gyanú árnyékában című dokureality, mely tavasszal óriási sikert aratott a nézők körében. A mindig más és más családok, hétköznapi emberek történetét feldolgozó sorozat általános problémákra világít rá, melyek szinte bármelyik család életében előfordulhatnak. A sorozat népszerűsége azonban nemcsak abban rejlik, hogy ezek az esetek bárkivel megtörténhetnek, hanem abban is, hogy a műsor mindig egy lehetséges megoldást, egy kiutat kínál a nézők számára az adott helyzetből.

  Sőt, a műsor készítői abban is igyekeznek mankót nyújtani, hogy a fennálló probléma esetén kihez, milyen szakemberekhez érdemes fordulni. A korábbi részekhez hasonlóan az új, szeptember 3-tól, 19:10-kor látható epizódok is nem várt fordulatokat, meghökkentő történéseket és drámai pillanatokat tartogatnak.

  Így lesz ez már az első epizódban is, melyben egy frissházas, fehérbőrű párnak, színesbőrű gyermeke születik. A nem várt történés annyira felkavarja az egyébként tökéletesen boldog pár életét, hogy kis híján házasságuk is tönkremegy. Vajon sikerül megoldaniuk a problémát, és fény derül arra, mi állhat a dolog hátterében? Kiderül A gyanú árnyékában, szeptember 3-ai, első epizódjából.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon