MENÜ
 • Hetente 400 métert úszik a kanca

  A skóciai kanca 19 évesen úgy úszik, akár a kacsák. Gazdái szerint a lónak testi és lelki épségének egyaránt jót tesz az edzés.

  Soshoni, a tizenkilenc éves ló imádja a vizet, és gazdái szerint úgy úszik, mint a kacsa, ráadásul már hároméves kora óta. Susan Gell és Roy Rodgers, a gyönyörű kanca tulajdonosai büszkén számoltak be kedvencük heti edzéseiről.

  “Mind a hét lovunk imád úszni, de Soshoni élen jár közöttük. Egyébként miután a lovak keményen dolgoznak, jól­esik nekik munka után a fürdőzés, tiszták is lesznek, és meg is nyugszanak” – részletezte Roy a lóúsztatás előnyeit.

  “Én és Susan beülünk a csónakba, Soshoni pedig úszik mellettünk egészen hazáig” – magyarázta a férfi, akinek Inchtavannaich Islanden van az otthona. “Ezt az utat minden héten megtesszük, Soshoni heti edzésadagja tehát körülbelül négyszáz méter „mellúszás”. Nagyon szereti, és akkor is simán leússza ezt a távot, amikor alig két fok a tó hőmérséklete. Csak arra kell figyelnünk, hogy amikor partot ér a nagy hidegben, meg ne fázzon, ezért utána még egy kicsit megfuttatjuk.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon