MENÜ
 • Hernádi nélkül folytatódik a Heti Hetes

  Hernádi Judit kiszáll az ősszel visszatérő beszélgetős politikai showműsorból.

  Szeptember 30-án már nem lesz ott a Heti hetes csapatában a Jászai Mari-díjas művésznő. Ezen felül egyéb nehézségekkel is szembe kell néznie a műsornak, a válság miatt drasztikus megszorítások várhatók: Ónodi György, az RTL Klubon futó műsor producere több mint ötven százalékkal kénytelen visszavenni a fellépők gázsiját.

  “Valóban nagyon komoly költségvetés-csökkentés volt. A korábbi felénél is kevesebb pénzből kell majd gazdálkodnunk, mindannyian komoly mínusszal kezdjük az új évadot – magyarázta Ónodi. – Az azonban nem igaz, hogy felére vettük vissza a fellépők pénzét – még ennél is kevesebbet kapnak.”

  Az első adás szeptember 30-án lesz, idén először ismételni is fogják az egyes részeket. Terveik szerint ugyanazok lesznek a szereplők, akik eddig is: Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hajós András és a többiek. Ábel Anitát sokan szerették, ezért vele gyakrabban találkozhatnak majd a nézők.

  Hernádi Judit már a költségcsökkentés előtt elhatározta, hogy búcsút vesz a műsortól.

  “Nem tudtam, mennyire veszik vissza a pénzeket, de engem már nem érint ez a döntés. Nem veszek részt a jövőben a felvételeken. Van olyan, hogy az ember úgy érzi, ennyi volt. Amikor úgy nézett ki, hogy vége a műsornak, akkor ezt a lelkemben elintéztem” – fűzte hozzá.

  Bajor Imre nem csinált belőle nagy problémát, hogy visszaveszik a gázsiját.

  “Nekem még nem mondták, hogy pontosan mennyivel lesz kevesebb a pénzünk, de ez nem befolyásolja a döntésemet – mondta. – Ha az ember tizenhárom éve részt vesz valamiben, ami televíziós történelmet ír, akkor nem tartom erkölcsösnek, hogy eldobjam azért, mert visszavették a pénzemet. A hozzáállásunk és a humorunk emiatt semmit sem változik.”

  Ugyanígy vélekedett Jáksó László is: ” Én nagyon szeretem ezt a műsort és az RTL Klubot, hiszen itt futottam be igazán. Egy percig sem gondolkoztam azon, hogy folytassam-e. Amíg lesz Heti hetes, megtiszteltetésnek érzem, hogy a csapat tagja lehetek.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon