MENÜ
 • HELYREIGAZÍTÁS: Friderikuszt nem száműzik

  Átlagban egymillióan nézik a Legyen Ön is milliomos-t!

  Friderikusz Sándor jogi képviselője a következők helyreigazítását kérte lapunktól:

  “A Vasárnapi Blikk 2012. május 27-én megjelent számából vett cikk alapján minden valóságalap nélkül azt állította, hogy Friderikusz Sándort “száműzik” az RTL Klub anyacsatornáról az RTL2-re, mert nem aratott sikert a februárban újraindított Legyen Ön is milliomos! című vetéledő.

  Ennek épp az ellenkezője igaz!

  Honlapjukon azt állították, hogy nem aratott sikert az újraindított Legyen Ön is milliomos, mert a Friderikusz vezette vetélkedő alulmaradt a TV2-őn egyazon időben sugárzott Doktor House-zal szemben. A tények ennek épp az ellenkezőjét bizonyítják:

  2012. február vége és május 13. között összesen 13 epizódot láthattak a nézők mindkét műsorból. A 13 alkalomból SOHA, EGYETLENEGYSZER SEM VERTE DOKTOR HOUSE FRIDERIKUSZT, HANEM MIND A 13 ESETBEN A VETÉLKEDŐT NÉZTÉK TÖBBEN, nem is egyszer 40-50 százalékkal többen!

  A nézettséget mérő AGB Hungary adatközlése szerint: a 13 adásból Doktor House legjobb nézettsége 679 ezer volt, a vetélkedőt legtöbben 1383 ezren látták, tehát egyes adások esetében Friderikuszt épp kétszer annyian követték, mint az orvos sorozatát! 

  A Legyen Ön is milliomos! legrosszabb nézettsége 870ezer volt, Doktor House-é 482ezer. Magyarán: a Legyen Ön is milliomos! legrosszabb nézettsége is 200 ezerrel jobb volt, mint a Doktor House legjobb nézettsége! Az eddig sugárzott 13 epizódból – a 18-49 éves korosztálynál – éppen 8-szor verte meg Friderikusz vetélkedője az orvos filmjét és a 13 alkalomból csak 5-ször kerekedett felül House.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon