MENÜ
 • Héliumos lufival át az Atlanti-óceánon

  Jonathan Trappe egyesek szerint vakmerő, mások szerint egész egyszerűen őrült. Mindenesetre igen nagy projektbe vágta a fejszéjét.

  Az Atlanti-óceánnak már többen is nekivágtak héliumos léggömbökkel, de egyikük sem élte túl a merész próbálkozást. Trappe azonban úgy gondolja, jól felkészült és 365 léggömbbel sikeresen át tudja vágni a hajmeresztő távolságot. A 38 éves férfi egy életmentő-csónakhoz hasonló járműben fog ülni, miközben a héliumos lufik repítik a víz felett.

  Trappe jelenleg azt gyakorolja, hogy egy esetleg baleset esetén hogyan tudna biztonságosan landolni csónakjával a vízen, illetve ki az, aki ki tudja menteni onnan. Egyébként nem ez az első eset, hogy héliumos segítséggel repked a férfi, 2010-ben Anglia és Belgium között szállt át sikerrel, ezért is bízik abban, hogy a nagyobb távolságon is sikerrel járhat. Természetesen ez még rengeteg gyakorlást és felkészülést igényel, ezért egy picit várni kell még a rekord felállítására.

  Az egyik legnagyobb akadály, hogy a projekthez háromszázezer dollárra lenne szükség, ehhez gyűjt most szponzorokat Trappe, mivel eddig csak százhetvenezer gyűlt össze, amiből csak a speciális, UV-sugárzásnak ellenálló léggömbökre futotta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon