MENÜ
 • Heidi Klum tetves műsora

  Nem, nem minősítjük a német "Top Modell Leszeket", hanem a műsorban szereplő lányoknak igencsak kellemetlen problémával kell megbirkózniuk. Heidi profin kezelte a kellemetlenségeket.

  A műsorvezetőnek és a stábnak erősen vakarni kellett a fejüket, hogy rájöjjenek a probléma forrására. Ugyanis a német TV show két szereplője is elkapta a tetveket. Az első modell akinek meg kellett küzdeni a problémával, a 16 éves Anna Maria volt. A fertőzés előtt ő volt a legesélyesebb a verseny fődíjára, viszont lehet hogy ez a pár élősködő rontani fogják a nyerési esélyeit.

  “Nem tudom hol kaphattam el őket, talán amikor sapkákat próbálgattam” – mondta el a feltörekvő modell.

  A lány korábban a “New York Fashion Weeken” lépett fel, így akár ott is elkaphatta a váratlan vendégeket. Miután kiderült Klum “New York-i szuvenírnek” nevezte viccesen a kellemetlen élőlényeket. A modellházban lakó lányok azonban nem reagáltak ilyen jól a hírre, pánik és dráma lett úrrá. Mindnyájan egy esetleges járványtól féltek, és attól hogy hajukat le kell borotválni.

  Szerencsére az egyik lehetséges topmodell megnyugtatta versenytársait, hogy nincs okuk aggodalomra, rengeteg hatásos ellenszer van forgalomban. Így csak folyamatos ellenőrzésre kell járniuk, nyugodtan tudnak kizárólag a versenyre koncentrálni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon