MENÜ
 • Héberül debütál a Playboy

  Izrael végre olvashatja is a nyuszis magazint!

  Nagy megkönnyebbülés végre Izrael férfilakosainak! Miután megjelent az első héber nyelvű száma a legendás magazinnak, végre olvashatnak is, nem csak a képeket kell nézniük!

  Az országban már évek óta széles körben elérhető a magazin, de eddig hivatalos nyelven még nem jelent meg. Mostantól viszont az országnak van saját Playboy-kiadása, izraeli modellekkel, héber nyelven, izraeli szerzők cikkeivel.

  A megjelenést tegnap jelentették be Tel Avivban egy modell társaságában, aki a legendás nyuszifüleket viselte a agy mosolygás közben.

  “Azokat a férfiakat célozzuk meg, akiket érdekel a jó élet és azokat a nőket, akik kíváncsiak a férfiak életére. Hiszek benne, hogy az a siker, amit a Playboy speciális formulája okozott az egész világon, Izraelben is folytatódni fog.” – árulta el a főszerkesztő, Pomerantz, aki amerikai ügyvédkedésekor kapta az ihletet a vállalkozás beindítására.

  Az még kérdéses, hogy az ország lakosságának egy jó részét kitevő konzervatív ortodox zsidók  és muszlimok mit fognak szólni a kiadványhoz, főleg, hogy a közelmúltban több tiltakozás is volt az ellen, hogy a reklámokban hiányos öltözetű nők láthatók.

  Az erotika léte viszont a lakosság másik részében már régóta elfogadott, igaz, héber nyelv ennyire erotikus környezetbe eddig még nem szerepelt. Az utolsó próbálkozás a Playboy-nál szaftosabb Penthouse volt, mely viszont 1989-ben meg is bukott az akkor még sokkal zártabb államban.

  Mindenesetre a főszerkesztő biztos a Playboy sikerében:

  “Az emberek már csak attól, hogy Izraelnek van saját Playboy-kiadása, látni fogják, hogy egy normális, modern és divatos ország vagyunk, ahol az emberek szenvedéllyel dolgoznak. Ha elolvasol egy Playboy-t, láthatod, hogy nem csak a szépségről és divatról szól, hanem mélyebb dolgokról és politikai ügyekről, emberekről, akiket érdekel a világ, amiben élnek.”

  A Playboy 1953-ban debütált a piacon Marilyn Monroe ikonikus fotójával címlapján. A hetvenes években élte fénykorát, de az internet óta népszerűsége csökkent. Magyarországon a magazin 1991-ben indult el.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon