MENÜ
 • Ház, némi extrával eladó!

  Az egykori tulajdonos Britney Spears.

  Mint azt mindannyian tudjuk a Végzet Asszonyának, Britney Spearsnek volt egy nem túl sikeres házassága Kevin Federline-nal. A válás egyik hozadéka volt, hogy övé lett malibui házuk. Az otthont nem is annyira háznak, mint inkább álompalotának mondanánk. A különválás után a popénekes tehát megörökölte ezt az igen páratlan méretekkel rendelkező házat, amit aztán 2007-ben el is adott az író-rendező Stephen Sommersnek potom 10 millió dollálért.

  Azonban nem tudni miért, de most Sommers is túl szeretne adni a malibui csodaépületen. Az elmúlt öt évben nem kevés pénzt és energiát fektetett bele, hogy egy kicsit felpofozza, úgyhogy ő ezúttal 13.5 millió dollárért árulja. Nem tudjuk mennyit dobott az árán az a tény, hogy egykor a popénekes díva lakott benne.

  Az ingatlanba akár egy kisebb falu is kényelmesen beköltözhetne, ugyanis sok egyéb más mellett rendelkezik hat hálószobával, kilenc fürdőszobával, kültéri konyhával, házi vetítőteremmel, vendégszobákkal és természetesen az ilyen hodályok esetében kihagyhatatlan úszómedencével is. A kérdés már csak az, hogy Sommers miért nem csináltott Britney Spears-alakú medencét? Az aztán igazán menő lenne és mindenki észben tartaná, aki ott jár, hogy ki is volt valaha a ház úrnője.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon