MENÜ
 • Ha/ver2

  Nyáron kezdik forgatni a Kick/ass, magyarul Ha/ver című képregény adaptációt. Akinek tetszett az első rész, ne hagyja ki!

  Minden második rész nehéz és valljuk be, kevés akad, ami jól is sikerül. A Ha/ver alkotógárdája viszont úgy határozott, neki látnak a dolognak és megpróbálnak egy ugyanolyan vagy még az elsőt is túlszárnyaló folytatást összedobni a mozinak. A Ha/ver-ben még az alaptörténet is nagyon ötletes és szokatlan is a szokásos képregény adaptációkhoz képest.

  Adva van egy kissrác, aki búvárruhába öltözve próbálja adni a szuperhőst. A szerep olyan jól megy neki, hogy egy idő után már az igazi nehézfiúk is rákapnak. A gyereket a nála jóval felkészültebb apa-lánya szuperhőspáros tudja csak kihúzni a slamasztikából, amiben ők már amúgy is nyakig benne vannak. A szereposztás is hozta a formáját a filmben. Nicolas Cage játszotta besározott rendőrt, akinek felesége meghalt, mialatt ő ártatlanul börtönben ült ezért bosszút esküszik a szupergonosz Mark Strong-nak.

  A legvéresebb és az egyik legviccesebb képregény adaptációt nyáron kezdik el forgatni, megjelenéséig viszont valószínűleg még több mint egy évet kell várnunk. Addig is nézzük a 2010-es film trailerét.


  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon